• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.12.2020

13:04

MEDOJEVIĆ ZATRAŽIO REČ, PA "DEMOLIRAO" EKSPOZE: Više liči na seminarski rad koji je Sveto pisao u Kumrovcu!

Balkan

MEDOJEVIĆ ZATRAŽIO REČ, PA "DEMOLIRAO" EKSPOZE: Više liči na seminarski rad koji je Sveto pisao u Kumrovcu!

Podeli vest

Lider Pokreta za promene Nebojša Medojević na samom početku sednice crnogorskog parlamenta, na čijem dnevnom redu je izbor nove vlade, zatražio je pauzu radi sazivanja Kolegijuma Skupštine, na kojem bi se najpre razmotrio ekspoze mandatara Zdravka Krvokapića

Predsednik Aleksa Bečić se nije složio sa zahtevom Medojevića, što je lider PzP tražio da se zapisnički konstatuje, da je predsedavajući odbio zahtev jedne poslaničke grupe. Bečić, međutim, smatra da je zahtev Medojevića bespredmetan.

Medojević je rekao da njegova stranka, a veruje ni druge, ni na koji način nije učestvovala u pisanju mandatarovog ekspozea. Primetio je da u ekspozeu nema nijedne reči o unutrašnjoj i spoljnoj političi koju vodi vlada.

Ekspoze mandatara više liči na seminarski rad kakav je, kako je rekao, svojevremeno Svetozar Marović pisao o Kumrovcu, nego na program rada vlade. Mandatar, smatra Medojević, treba da dostavi ekspoze sa rokovima, troškovima.

Krivokapić mu je, između ostalog, odgovorio:

"Oni koji nemaju podatke, nemaju pravo da se igraju podacima. Da li je ovo seminarski rad, to neka proceni neko drugi. Ovo je ono što se u ovom trenutku moglo uraditi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 3 godine

Isti ovaj Medojevic vise mrzi Aleksandra Vucica nego Mila djukanovica a sto se demoliranja tice samonje sam sebe demolirao i poslao u proslost.

zoran

pre 3 godine

Medojević je samoživi dripac bez odgovornosti, remetilački faktor.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija