• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpskainfo

11.12.2020

10:17 >> 10:29

(VIDEO) NOVI DETALJI O NESTANKU AVIONA KOD KOZARE! Letelica u vlasništvu firme iz Beograda

Balkan

(VIDEO) NOVI DETALJI O NESTANKU AVIONA KOD KOZARE! Letelica u vlasništvu firme iz Beograda

Podeli vest

Avion i dva člana posade koji su juče nestali na području planine Kozara u vlasništvu je firme „STS Avijacija“ iz Beograda.

Reč je o firmi koja se i na području Srbije nekoliko puta bavila istim poslovima, odnosno bacanjem tableta protiv besnila lisicama.

Potraga za nestalim avionom i njegovom posadom traje od juče, a prema zadnjim informacijama poslednji put je viđen na području sela Turjak kod Gradiške.

Gusta magla i loše vreme trenutno otežavaju potragu, a u koju su uključeni policajci, lovci i meštani.

Podsećamo da je Policiji Republike Srpske juče prijavljeno da je kontrola leta oko 14.10 časova izgubila kontakt sa pilotom sportskog aviona koji je leteo na području Omarske.

U sportskom avionu, koji je nestao iznad Omarske, nalazila su se dve osobe, pilot i operater. Avion se vraćao iz Velike Kladuše za Banjaluku, sa čijeg su aerodroma odleteli za Kladušu. U povratku iz Kladuše avion je nestao sa radara.

U potragu je uključen i helikopter MUP RS, veliki broj policajaca iz PU Prijedor i Gradiške.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija