• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Klix.ba

01.01.2021

17:04

RODITELJI NASTRADALIH TINEJDŽERA SKRHANI, JEDVA STOJE NA NOGAMA! Potresni snimci ispred vikendice smrti /FOTO/VIDEO/

Balkan

RODITELJI NASTRADALIH TINEJDŽERA SKRHANI, JEDVA STOJE NA NOGAMA! Potresni snimci ispred vikendice smrti /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

U nezapamćenoj tragediji u Posušju smrtno je stradalo osam mladih između 18 i 19 godina, potvrdio je komesar MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona Milan Galić

Prema njegovim rečima, u vikendici u mestu Tribistovo bilo je osam osoba i nijedna, nažalost, nije preživela.

Kako prenose federalni mediji na mestu gde se dogodila tragedija stigla je i rodbina, te roditelji nastradalih tinejdžera.

Kako prenose, jedva stoje na nogama skrhani od bola i tuge, dok meštani Posušja sa nevericom gledaju u pravcu vikendica gde su mladi pronađeni nakon proslave Nove godine.

Foto: Printscreen

Hitna pomoć ispred vikendice u Posušju

U susednoj vikendici bile su takođe mlađe osobe koje su čekale Novu godinu. Oni su prvi primetili da niko nije izašao iz vikendice koja se nalazila u blizini. Nakon toga su pokušali ući u vikendicu, ali vrata su bila zaključana. Jedan od njih je ušao i u prizemlju zatekao osam osoba u besvesnom stanju, nakon čega je pozvao policiju – ispričao je Galić.

Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje, ali nije mogao dati više detalja.

Uviđaj je u toku, a policija će nakon njega objaviti nove informacije.

PROSLAVLJALI NOVU GODINU, PRONAĐENI MRTVI! Detalji tragedije u kojoj se OSMORO TINEJDŽERA ugušilo plinom u BiH!

Lično ne mogu zamisliti ništa teže od gubitka dece u jednoj ovakvoj tragediji. Tu smo da izrazimo solidarnost i saučešće porodicama koje su izgubile decu – kazao je premijer Zdenko Ćosić, dodavši da će u toku dana biti proglašeno nekoliko dana žalosti.

Podsećamo, tragedija je policiji prijavljena jutros u 10 sati.

Izgubili smo osam mladih života, mislim da je to tragedija koju ćemo još dugo pamtiti i nadam se da ih više nećemo ni imati. Razgovarao sam s dežurnom doktorkom, tu je i tužilac, napraviće se obdukcija. Ne bih ništa više govorio, jako je nezahvalno govoriti bilo šta – rekao je ministar zdravstva Tomislav Pejić.

Prema nezvaničnim informacijama, smrtno su stradale četiri devojke i četiri mladića s područja Rakitna i Posušja. Iz Opštine Posušje pozvali su ugostiteljske objekte da obustave rad zbog tragedije koja je ovaj kraj, ali i celu BiH zavila u crno, piše Klix.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dara

pre 3 godine

Ovo je strasno sto se desilo i moje saucesce porodicama. Moram jos nesto da kazem da je Posusje mesto odakle su pravo leglo ustasa, ne morate da objavite, ali zelim da se zna sta su radili jadnim Srbima u toj njihovoj Hercegovini to su uzasi ssta se tamo desavalo. Ja mnogo verujem da Bog dragi sve vraca samo ne onima koji su to radili nego onima koji nisu to zasluzili. Kaze se Bog nije macka da samo ogrebe, on kad vraca, vraca uzasno.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija