• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.03.2021

12:18

SNIMITE FILM "POBESNELI ZOKA"! Hrvatska vrhuška vodi RAT, Milanović "časti" uvredama koga stigne, a na društvenim mrežama ih BRUTALNO ISMEVAJU!

Balkan

SNIMITE FILM "POBESNELI ZOKA"! Hrvatska vrhuška vodi RAT, Milanović "časti" uvredama koga stigne, a na društvenim mrežama ih BRUTALNO ISMEVAJU!

Podeli vest

Javna prepucavanja Zorana Milanovića najpre sa premijerom Andrejem Plenkovićem i predsedikom parlamenta Gordanom Jandrokovićem, a sada i poslanikom SDS S Miloradom Pupovcem odjeknula su i u komentaima na društvenim mrežama, gde je hrvatski predsednik nazvan "Pobesneli Zoka"

Poslednjih dana Milanović je najviše vređao Pupovca, posebno nakon što je ovaj objavio deo njihove prepiske na Whatsappu i Vladimira Šeksa koji je za RTL rekao da Milanović pokazuje, kako je naveo, "koktel psihičkih poremećaja pa bilo dobro da se preduzme sve za njegov opoziv".

Građani su svoje mišljenje o istupima Milanovića komentarisali na Tviteru, a jedan od njih je predložio da hrvatska snimi film po ugledu na "Pobesnelog Maksa", koji bi se zvao "Pobesneli Zoka".

Drug, pak, smatra da bi Milanovićevoj supruzi Sanji trebalo podići spomenik, uz pitanje da li Milanović bar nekada zaćuti.

"Zoran Milanović pola čovek, pola nervni slom", komentar je nekog koji se na Tviteru pojavljuje pod imenom "Nitropolit".

Tviteraš Marin Curić je napisao:

"Zoran Milanović na Fejsu popunjava prazninu koju je ostavio Donald Tramp", preneo je hrvatski portal Net.

Milanovića su zbog njegovih izjava uporedili sa Zdravkom Mamićem, a jedna Ana Marija je napisala da se ujutru budi sa željom da što pre vidi šta je izjavio bivši prvi čovek FK Dinamo, a da na sapavanje odlazi sa izjavama Milanovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija