• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

08.04.2021

16:39

ĐUKANOVIĆ ODGOVORIO KRIVOKAPIĆU: Nemoralno je da insinuira da JA organizujem proteste! /FOTO/

Balkan

ĐUKANOVIĆ ODGOVORIO KRIVOKAPIĆU: Nemoralno je da insinuira da JA organizujem proteste! /FOTO/

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da je krajnje nemoralno od premijera Zdravka Krivokapića da insinuira da on organizuje proteste

Đukanović je to objavio na Tviteru, nakon što mu je Krivokapić uputio poruku da ne destabilizuje državu i da pozove kućama narod koji je izveo na ulice.

- Uzaludni su pokušaji da svo svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava prikriti time što će papagajski dosadno za sve okriviti bivšu vlast. A sad je krenuo da to čini i prema meni lično. Poznato je, a o tome je u trenucima euforičnog raspoloženja nakon pobede na izborima govorio i sam premijer, da sam uložio i ulažem sav napor da se izvršna vlast konstituiše, i da što kvalitetnije profunkcioniše - naveo je Đukanović.

Kako je dodao, "ne mora premijer da brine da iza bučne kritike Vlade ovih dana skriveno stojim ja".

- Ne samo zato što se ne skrivam kada kritikujem, nego zato što nikada nisam, a i neću, preduzeti ništa što bi potencijalno ugrožavalo stabilnost Crne Gore - napisao je crnogorski predsednik.

​Đukanović je, u nizu tvitova, napisao da ga "nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša Vlada, ne mogu isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi".

​- Verujem da svi zajedno imamo političke zrelosti i kapaciteta da sačuvamo mir, da pokažemo odgovornost prema strateškim državnim ciljevima za koje smo se svi deklarisali, kao i prema svim građanima Crne Gore, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali - dodao je Đukanović.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 3 godine

Највиши степен цинизма и лицемерја јесте када овај се позива на морал!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija