• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

12.05.2021

13:48

OD SUTRA ZA SVE TURISTE U CRNOJ GORI BESPLATAN PCR TEST ZA POVRATAK U MATIČNE ZEMLJE!

Balkan

OD SUTRA ZA SVE TURISTE U CRNOJ GORI BESPLATAN PCR TEST ZA POVRATAK U MATIČNE ZEMLJE!

Podeli vest

Od sutra u Crnoj Gori će biti besplatan PCR test za sve turiste kojima je on potreban za povratak u matične zemlje, saopštilo je Minisarstvo zdravlja

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović ranije je izjavila da je o trošku države obezbeđeno bolničko lečenje svih turista koji se za vreme boravka u Crnoj Gori eventualno razbole od COVID-a 19 i zahtevaju hospitalizaciju.

Ministarstvo je od danas ublažilo mere koje se sprovode radi suzbijanja širenja virusa korona.

Do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mere kojima se ukida zabrana međugradskog saobraćaja vikendom i policijski čas, a termin izvođenja muzike uživo u baštama ugostiteljskih objekata pomera se za sat, i dozvoljno je od 19 sati do 22 sata, preneli su podgorički mediji.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija