• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

10.06.2021

20:47

BUGARSKA NA NOGAMA, MIG 29 OBORIO NATO TOKOM VEŽBE?! Komšije traže referendum o izlasku iz Alijanse, ZA OVO NEMA OPROSTA?!

Printskrin video

Balkan

BUGARSKA NA NOGAMA, MIG 29 OBORIO NATO TOKOM VEŽBE?! Komšije traže referendum o izlasku iz Alijanse, ZA OVO NEMA OPROSTA?!

Podeli vest

Lider bugarske vanparlamentarne stranke "Ataka" Volen Siderov smatra da je avion MiG-29 koji se juče srušio tokom vežbi u Crnom moru mogao biti oboren, prenosi televizija Alfa

- Želeo bih da kažem nekoliko reči o mišljenju stranke 'Ataka' o bugarskom lovcu MiG-29 koji je oboren ili je pao - to još nije poznato, u Crno more na vojnim vežbama NATO-a - rekao je Sidorov.

On je podsetio da se nedavno na vojnim vežbama takođe dogodio incident sa učešćem američkih vojnika koji su greškom upali u fabriku ulja u selu Češnegirovo. 

- S tim u vezi juče smo svim medijima poslali naš stav, a to je da bi sve vojne vežbe NATO-a na našoj teritoriji trebalo da budu hitno obustavljene, a američke baze zatvorene (ima se u vidu zajednička baza NATO-a u Bugarskoj) - rekao je lider stranke.

Stranka „Ataka" takođe inicira prikupljanje potpisa za održavanje referenduma na kome će Bugarima predložiti da glasaju za produžetak članstva u NATO ili izlazak iz Alijanse.

DODIK SE IGRA "GLAVOM", PORUKA AMERIMA JE BRUTALNA! Bajdenova pravila ne mogu ništa poravnati, SRBI IMAJU DVE DRŽAVE - SRPSKU I SRBIJU!

Siderov je još juče izjavio da je moguće da su avion oborili, i to vojnici NATO-a.

- Da li su informacije iz vojnih krugova o tome da je srušeni avion korišćen kao meta snaga NATO-a pouzdane - napisao je juče Siderov.

Podsetimo, zasad nema zvanične verzije o razlozima pada aviona. Prema rečima ministra odbrane Bugarske Georgija Panajotova, avion i naoružanje su bili ispravni.

SAVET EVROPE "VREĐA SRBE", po ko zna koji put otkrili da u Hrvatskoj diskriminišu Srbe! AMAN, UČINITE NEŠTO, DOSTA NAM JE IZVEŠTAJA!

Bugarski Mig-29 srušio 9. juna tokom vežbe iznad Crnog mora tokom vežbe „Šabla 2021".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mapko

pre 2 godine

Nema sumnje, Rusi su oborili ovaj mig telepatijom, a mozda su Srbi krivci, imali su zajednicke vojne vezbe sa bugarima, ko zna, ali garant cemo procitati ili cuti takve nebulozne price o Rusima, Srbima, a mozda i o vanzemljacima, sve je moguce.

Marcco

pre 2 godine

Amerikanci koriste istu reč za ulje i naftu... "oil"... to je razlog upada u fabriku ulja. Zaneli se, po navici!

CG

pre 2 godine

U Bugarskoj se digla velika bura zbog pada tog aviona. Postavlja se pitanje kako je servisiran u Rusiji, može li se očekivati da rusi dobro servisiraju Nato avione i traži se da se odmah prekine sa servisima u Rusiji. Potpuno drugačije od onoga što piše u ovom tektu.

miiki

pre 2 godine

zamislite da je umesto bugarskog bio srpski mig29!.....ako su ga stvarno oborili ....jer u trenutku kada je pao tri nasa aviona su bila u vazduhu zajedno sa tim bugarskim migom....

Doca

pre 2 godine

Dala baba dinar da uđe u kolo a dala bi dva da izađe. E to ne može kod amera.

deda Raša

pre 2 godine

Oborili ga ameri sigurno. One PRAVE Ruske što ih presreću i malretiraju u crvenim zonama ne smeju a bugarski im poslužio kao trenaž.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija