• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ucentar

13.07.2021

10:22

KRIVOKAPIĆ PROGLASIO SRBE GENOCIDAŠIMA, A SINA POSLAO U SRBIJU DA DOKTORIRA! Naslednik premijera CG studirao na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu!

Balkan

KRIVOKAPIĆ PROGLASIO SRBE GENOCIDAŠIMA, A SINA POSLAO U SRBIJU DA DOKTORIRA! Naslednik premijera CG studirao na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu!

Podeli vest

Sin predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića 16. jula braniće doktorat na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, saznaje ekskluzivno UCENTAR

Još pre nekoliko dana naši izvori javili su nam ovu vest, da bi se juče ona pojavila i zvaničnom sajtu kragujevačkog fakulteta. 

Javna odbrana doktorske disertacije Miloša Krivokapića, pod nazivom: „Ispitivanje antimikrobnih, antiinflamacijskih, antioksidacionih i kardioprotektivnih efekata ekstrakta sremuša, Allium ursinum L“ održaće se u Amfiteatru „prof. dr Milosav Miša Kostić“ Fakulteta medicinskih nauka  u Kragujevcu.

16.07.2021. godine, sa početkom u 12.00 časova- kaže se na sajtu Medicinskog fakulteta.

Njegov otac predsednik Vlade CG Zdravko Krivokapić sa suprugom Jasminkom, koja je prosvetni radnik kao i on- ima veliku porodicu. Zdarvko i Jasminka imaju petoro dece i dvoje unučadi.

Troje dece je magistriralo, a najstarija ćerka je doktorirala. Od dva najmlađa sina, jedan je završio Medicinski fakultet, a drugi srednjoškolac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 2 godine

Hoće li iko ikad objasniti zašto u Srbiji ne vole Zdravka Krivokapića? Čovjek ni kriv ni dužan, a stalna je meta napada koji dolaze iz Srbije. Pa Srbi i Srpska Pravoslavna Crkva su ga doveli na vlast. Srbi su glasali za njega, a Amfilohije i Mitropolija Crnogorsko-Primorska garantovali glavom za njega. I šta sad hoćete? Ako je neko kriv za stradanje Srba u Crnoj Gori, to sigurno nije Zdravko Keivokapić.

deda Raša

pre 2 godine

Niste mi jasni. Pa valjda je realno da podržavate onog ko vas je doveo na vlast? Zar ne primećujete da je izdao sporazum i okrenuo se protiv Srpskog i PRAVOSLAVNOG NARODA CG. Hrabrost se ispoljava u onome šta treba čini, a kukavičluk u onome što činimo po želji drugih. Biti članica NATO vam uzima pravo na sopstveno mišljenje, mora se raditi kako oni diktiraju. Njima je cilj slomiti SRBIJU a tome se na žalost priključi i podguzna Crna Gora. Svaki čovek ima svoje vrline i slabosti, ali ZAPATITE, BESMRTAN je onaj koga naraštaji poštuju. Što u ovom slučaju nije

Milutin

pre 2 godine

Crnogorci vladaju srbijom.to je odavno poznato.

Major

pre 2 godine

Ne smatraju oni Beograd srpskim gradom. Ni ovi ni oni, ni pre ni sada! To je za njih Jugoslavija, znaci svacije i nicije i tako se i ponasaju. Nazalost, imaju u tome podrsku cak i zvanicnih organa drzave Srbije, a dobar deo tih organa i kontrolisu!

Rade

pre 2 godine

Crnogorci su od vajkada bili, i ostali, **vna, od ljudi. Isto kao, hrvati i šiptari......

Predragm Srbijanac

pre 2 godine

Ajde bosanac mars iz Beograda i Srbije u tvoju Bosnu. Te smradove prepoznajem po govoru jer mi Srbjanci ne koristimo rec "vajkada"

popara

pre 2 godine

Verovatno, ostaje u Srbiji da radi,a otac,džukela, mu laje na Srbiju-

milankukic

pre 2 godine

prolupala kreatura nema svoj stav nego kakko mu neko sa zapada kaze on to radi ljudski fosil

Marcco

pre 2 godine

Čačkate porodicu a posle se ljutite... Zar moraju iste džubretarske metode da se primenjuju?

Baća

pre 2 godine

Ne bih mogao da se složim sa ovako preteranim naslovom objave, niti da sam, poput Bakira, negde čuo i pročitao da je Krivokapić izjavio za Srbe da su "genocidaši". Ali, postoji u njegovom političkom delovanju nešto, po meni, mnogo gore. Sve što je u predizbornoj kampanji, pre svega zahvaljući srpskim glasovima i DF-u, obećavao da će promeniti, on je na funkciji premijera izneverio i pogazio, nastavljajući na unutrašnjem i spoljnom planu politiku DPS-a. Da li su priznanje lažne države Kosove i komadanje Srbije, kao i pristupanje NATO -u bile demokratske odluke CG, zasnovane na volji naroda? Nisu čak i po svedočenju čelnika DPS-a. Da li je Krivokapić nastavio istim putem? Pa, jeste, vidi se iz aviona. Da li je uspostavio dobre odnose sa Srbijom? Ne, nije, već najbolje sa Prištinom, Bakirom i Hrvatskom. Samo napred, Krivokapiću! Žekim mu da vlada kao i Milo Đukanović. Tako će i završiti svoju nesrećnu političku karijeru.

Maki

pre 2 godine

Kao stosu Wnglezi nakon primanja medalje odmah skinuli sa vrata Tako crnogorci skidaju Gace pred siptarima i zapadom Ljudi bez karaktera.

Rale

pre 2 godine

Oceli se ovaj narod ikad opametiti.Sta nam rade i mi samo cutimo a politicari nam kazu....e bas tako treba...

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Не подржавамо било који облик пребивалишта или боравка правних или физичких лица пореклом из монтегеринске дукље (читај: црвена трула рватска). Посебно захтевамо, да се носиоцима политичких и државних функција са те територије и њиховим сродницима, не дозволи било који облик живота и рада код нас. За крст часни и слободу златну.

zozonbg

pre 2 godine

A, hoce li Milo i Dritan biti u Kragujevcu. Trebalo bi.

Baki

pre 2 godine

Ovakve ljude doživljavam kao parazite, najgore vrste. Pričaju vam lepo, rade vam loše, a pri tom gledaju da se što više okoriste. Milo je mrzitelj Srba, direktan, jasan i glasan, ne šmrljavi i ne uvija se.

Dejan2019

pre 2 godine

Kakva tupava patalela. I ja mislim sve najgore o Putinu, a ipak volim rusku salatu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!
Društvo

Telekom Srbija za milion korisnika u Nemačkoj!

Vladimir Lučić: Kada do kraja godine startujemo u SAD, bićemo jedan od većih svetskih operatora u smislu teritorije koju pokrivamo i na vrlo realnom smo putu da srpski Telekom postane velika i uspešna globalna kompanija

16.04.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija