• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4rs

24.07.2021

09:45

MORBIDNA I ZASTRAŠUJUĆA PORUKA SRPSKOM NARODU Crnogorske "komite" dobile svoju verziju ustaške pesme "Bojne Čavoglave"

Balkan

MORBIDNA I ZASTRAŠUJUĆA PORUKA SRPSKOM NARODU Crnogorske "komite" dobile svoju verziju ustaške pesme "Bojne Čavoglave"

Podeli vest

Na jutjub kanalu objavljena je verzija ustaške pesme „Bojne Čavoglave“. Naime, tekst pomenute pesme je izmijenjen ali suština je ostala ista – morbidna i zastrašujuća poruka upućena srpskom narodu.

Podsetimo, ova pesma koju peva deklarisani ustaša Marko Perković Tompson mnogo se puta čula na „patriotskim“ skupovima na kojima se pretilo Srbima.

- Poslednji izbori u Crnoj Gori doveli su do velikih proteste na crnogorskim ulicama. Nakon što je pobedu na izborima odnela prosrpska koalicija „Za budućnost Crne Gore“, građani su organizovali proteste od kojih je najveći održan u Cetinju, a koji je ostao zapamćen po pevanju hrvatskih nacionalnih pesama s početka 90-ih. Već od ranije ogorčeni Crnogorci zbog činjenice što njihova crkva nema autokefalnost, dodatno su rasplamsali nacionale strasti nakon rezultata izbora, a cetinjski „Patriotski skup“ ostao je zapamćen po pevanju hrvatske pesme „Bojna Čavoglave“ - piše u opisu ovog videa.

U pesmi se preti i omalovažava srpski narod, Srpska pravoslavna crkva kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Pored njima upućenih pretnji, ova „kreacija“ obiluje grotesknim momentima u kojima, recimo – Crnu Goru upoređuju sa Đeknom iz kultne serije Živka Nikolića „Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 2 godine

Ima li još crnogorsko-ustaško-šiptarskog šljama u Srbiji? Dokle?

Mili

pre 2 godine

Nema jačeg oružja u ovom delu sveta od pokliča za dom spremni i Tomsonovih Čavoglava, a ovo drugo oružje može da se kupi...srpski ratni poklič je za dom beži...

Goran

pre 2 godine

Kada pogledam ovu sliku sa siptarskim zastavama crne gore i krsevima od auta u koloni onda se pitam sta je ovo siptarsko djubre djukanovic donjeo dobro ovim crnogorcima osim bede, svadja i propale banana drzave koja je duboko potonula u korupciju i kriminal a milo se vozi najskupljim automobilima i opet je ovim kretenima koji se voze krsevima milo po ukusu. koliko ovim ljudima fali mozga. pa valjda bi se pitali kako to oni sebi ne mogu priljustiti jedno normalno auto osim golfa 1 ili 2 a milo se vozi najskupljim automobilima i opet im je dobar

Radnaskela

pre 2 godine

Зар не капирате да је ово пародија?! Шта је циљ ваших текстова, упорно изазивање мржње?

Penzioner

pre 2 godine

Sve ih ispratiti iz Srbije. Neka uživaju u svojoj državi, dosta su ovde bili direktori!

Perica

pre 2 godine

Kako je počelo bojim se da će doći do građanskog rata i na kraju ćemo opet mi Srbi biti krivi a na svakom koraku se veliča fašizam od malog broja milogoraca! Što bi naš narod rekao što jedan može da uprlja hiljadu njih ne može da opere!

Nenad

pre 2 godine

Ni pesmu nisu sposobni napisati, nego moraju kopirati ustau Tompsona

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

За крст часни и слободу златну.

Janko

pre 2 godine

Ova dogaďanja u C.Gori imaju mnogo dublju ideju i širu bazu,IZGLEDA ODAVNO planirano zlo za crnogorski narod.Ovu svakodevnu tešku situaciju kako se odigrava je plan nekih snaga koje su mnogo inteligetnije od Mile,Ace Đukanović i njihovog dželata Brane Mićunovića.Kad malo pogledate C.Goru od Ulcinja do Herceg Novog i od Kotora do Durmitora sa Posdoricom videćete mnogo razlika,mnogo nesrećnika,mnogo tužnih ljudi ali i mnogo bogatih i mnogo bezobraznih ljudi.Podgorica je gnezdo za prljavo pranje albanske mafije Albanije ili KiM,Makedonije tu su crnogorski mafijaši koji zbog straha od albanske moći i albanskog novca i Ane koja im mmogo pomaže( sestra od Mile) u Beogradu beže iz Kotora ili Tivta ili H.Novog u Srbiju. A sve to zajedno odgovara stranom planeru i njihovom izvođaču radova Mili i Aci Đukanoviću. Ko je bio muž Ane sestra od Mile..kojom vrston poslovasa bavio njen suprug...zašto se javno neobjave slike i ko je Roko u Posgorici što drži autokuće ili salon za prodaju nemačkih vozila..isitw pa pokušajte ozbiljno da porazgovarate...pa nezna 7 pametnih da izgovori... Zašto se javno nepočne govoriti ko je ko...ko je Rajmond jedini živi albanski jevrej koji često gostuje u Podgorici...pametan,uljudan,nebavi se prljavim poslovima ,DROGAKEŠ,BELO ROBLJE ALI ODRAĐUJE UZ DOBAR PROCENAT ZARADE..ON JE SAVETNIK OD RAME I ONIH AMERIČKIH ALBANACA ŠTO NAVODNO U ČIKAGU RAZVIJAJU GRAĐIVINSKE BIZNISE A USTVARI DROGA..TO ZNA I KRIOP NEMAČKI KOJI PO ŠTUTGARTU ILI MINHENU POKUPE DILERE ALBANCE..SEDITE U EKSLUZIVNIM LOKALIMA U PODGORICI I SAMI SE POJAVE..ŽDEEU,PIJU,DRPAJU KLINKE,KAFE MAŠA KASNIJE NOĆU SE IŽIVLJAVAJU...

Spasko

pre 2 godine

jel bese ono okupatorski rimskosolomonski izraelski jezuita bankar Rothschild letovao u Crnoj Gori i financirao Hitlera a Izrael slavio oluju i genocid nad srbima sa pavelicevim nacistima , a taj rimskojezuitski solomonski venecijanski bankar jevrej Rothshcild dosao sa engleskog pedofilskog okrunjenog rimskosolomonskog oligarhijskog robovlasnickog NATO dvorca bas kao i njihov genetski prioritetni rimski robovlasnicki agent Solomon Suleiman Kuracdjordjewitz , i Rothshcild je okupirao zlatne rudnike na Kosovu i otvorio Prvu Banku Crne Gore za pljacku naroda i narodnosti i letovao u Crnoj Gori sa Milyahuom Diukanowitzem koji je dostavljen da pljacka u ime rimskih imperatora kolonizatora i vlada porobljenim narodom . Uskoro ocekujte ujedinjeno rimskoimperijalno vaskrsnuce brizelskog masovnog ubice i zlocinca Leopolda Von Habsburgowitza od RImsko-Saudijske Eurabije . Ipak najzanimljiviji detalj je rimskosolomonski agent Solomon Sulejman Kuracdjordewitz i namesteno glasanje , a tek okupatorska Nato kruna na zastavi Srbije , pa boze spasi okupatorskog agenta kralja Kuracdjordjewitza koji nije srbin i ne zna srpski a dosao sa engleskog pedofilskog rimskosolomonskog jeuzitskog dvorca da pljacka srpsku zemlju, teritorije i resurse . Trebalo bi da crnogorski bankar Rotschild i engelska kruna Solomona Suleimana Kuracdjordjewitza sad nekako i privatizuju sve i legalizuju pljacku jugoslavenske radnicke klase i pljacku srpskog narod i privatiozvati Sveti Stefan . Rimskosolomonske sluge i marionete sve rade za pare , a pare se stampaju u mafijaskoj prefinjenoj radionici .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija