• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.08.2021

13:30

TEROR HRVATSKE POLICIJE! Pripadnik interventne PUCAO AUTOMATSKOM PUŠKOM migrantima iznad glave

Balkan

TEROR HRVATSKE POLICIJE! Pripadnik interventne PUCAO AUTOMATSKOM PUŠKOM migrantima iznad glave

Podeli vest

Unutrašnja kontrola hrvatskog MUP-a istražuje navode iz anonimne prijave koja tereti jednog od pripadnika Interventne policije zbog ponašanja na području Topuskog, gde ta jedinica štiti državnu granicu od nelegalnog ulaska migranata u Hrvatsku, prenosi portal Telegram

Prema navodima iz prijave, taj pripadnik Interventne policije je 11. avgusta ove godine u blizini Topuskog upotrebio posebno automatsko oružje - pušku M-70 i pucao iznad glava grupe migranata.

Telegram navodi da je iz dobro upućenih izvora potvrđeno da se taj incident zaista dogodio.

Iz izvora bliskog policiji rečeno je da nije bilo nikakvog povoda za upotrebu vatrenog oružja prema migrantima i da taj incident može samo da naškodi ugledu hrvatske policije, na čiji je račun, kako navodi portal, u stranim, ali i domaćim medijima bilo dosta primedbi kada je reč o postupanju prema migrantima.

U policiji je rečeno da se i dalje proveravaju navodi iz prijave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

vidi se napredak boravka u evropskoj uniji .. ranije su pucali u glave ..

zoran

pre 2 godine

Je li ti sada lakše? A da malo posetiš Ritopek...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija