• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

06.09.2021

10:09

Osnovno državno tužilaštvo na Cetinju TRAŽI PRITVOR za Veselina Veljovića! Milov savetnik DANAS PRED SUDIJOM?!

Balkan

Osnovno državno tužilaštvo na Cetinju TRAŽI PRITVOR za Veselina Veljovića! Milov savetnik DANAS PRED SUDIJOM?!

Podeli vest

Osnovno državno tužilaštvo na Cetinju, uputilo je sudu u tom gradu predlog da se Veselinu Veljoviću, aktuelnom savetniku predsednika Crne Gore Mila Đukanovića odredi pritvor

Za "Novosti" je potvrdio rukovodilac ODT-a Duško Milanović, Sud je sinoć odbio žalbu Veljovićevog branioca koju je uputio na rešenje o tužilačkom zadržavanju.

Veselin Veljović priveden je juče zbog krivičnog dela napad na službeno lice nakon čega mu je određeno tužilačko zadržavnje do 72 sata.

Očekuje se da već danas bude priveden sudiji za istragu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darinka Napicak

pre 2 godine

Veljovic je rodjak Milorada veljovica nekada direktora policije Srbije koji je svojevremeno sa Mirkom Alvirovicem, na lopovski nacin dosao do zemljista za izgradnju piste za saobracajnu agenciju NAVAK

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija