• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

11.09.2021

21:44

KO NJU PITA, ŠTA ONA IMA SA TIM? Dodik oštro odgovorio Biseri Turković

Tanjug/Rade Prelić

Balkan

KO NJU PITA, ŠTA ONA IMA SA TIM? Dodik oštro odgovorio Biseri Turković

Podeli vest

SRPSKI član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik istakao je danas da Bisera Turković, ministarka inostranih poslova u Savetu ministara nema ništa sa tim gde će Srbi da grade svoja spomen-obeležja

- Ko nju šta pita? Šta ona ima sa tim - upitao je Dodik.

On je podsetio da se memorijalni centar gradi na prostoru Republike Srpske u Donjoj Gradini i da je to deo dogovora Srpske i Srbije.

- Već duže vreme radi se jedan opsežan projekat koji treba da objedini sva mesta stradanja u Gradini, ona koja su ostala izvan srpskih država, kao što su Pag, Jadovno, Garavice kod Bihaća gde je ubijeno u sedam dana 14.000 Srba, u Bihaću u kome je bilo pre Drugog svetskog rata 76 odsto Srba - rekao je Dodik.

On je naveo da nije čudo što danas u Bihaću ima 96 Srba, od čega je više od 50 odsto onih koji pripadaju porodicama srpskih sveštenika.

- To samo govori kakvo je to bilo strašno u kontinuitetu stradanje Srba i Turkovićeva nema ništa sa tim - poručio je Dodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borac R SRPSKE

pre 2 godine

Svi u Srpskoj su tako reagovali ali vi to dizete u nebesa kao dodik nesto odgovorio ministarki. Do kada mislite promovisat toga lopova dodika.

Hogar

pre 2 godine

Kao kad seljačić iz Mjesne zajednice odgovori Državnom ministru...ha ha ha Laktašenko,nisi u svojoj kući....lijepo se ponašaj,posebno prema damama.....ili ostani podjonjeni opanak do kraja ;)

lokman

pre 2 godine

sada ce muslimani udariti kontru pa i oni ce sirom srbije i rep.srpske podizati svoja mesta stradanja.

slavko radovanvoic

pre 2 godine

Za pedest godina Srba nece u Federaciji biti ni u grobovima.Temeljno se brisu valsnistva u zemljisnim knjigama i prekopavaju groblja.Sve civilizovano.Turska je to sve radila grubo kada je 1462.godine dosla u Bosnu.Oni su rekli mi smo Turci.Ovi njihovi imaju teži problem.Nemaju silu.Da imaju .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija