• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

06.10.2021

12:41

JAKO NEVREME IDE KA SRBIJI? Građani Hrvatske upozoreni, stigle im i sms poruke, ceo region na udaru!

Balkan

JAKO NEVREME IDE KA SRBIJI? Građani Hrvatske upozoreni, stigle im i sms poruke, ceo region na udaru!

Podeli vest

Hrvatski Hidrometeorološki zavod najavio je za danas snažnu promenu vremena sa padavinama, grmljavinom, olujnim vetrom i mogućom pojavom pijavica, a Hrvatski telekom pozvao građane da isključe uređaje

Posebno je upozoreno na mogućnost lokalnih bujičnih i urbanih poplava, a naglo će, kažu porasti i vodostaj reka. Hrvatski telekom je korisnicima na obali jutros poslao poruku u kojoj upozoravaju na nevreme i pozivaju građane da zaštite svoju opremu.

"Danas se očekuje grmljavinsko nevreme na vašem području. Kako biste zaštitili svoje uređaje preporučujemo da isključite telefonski i strujni kabl iz utičnice", navodi se u poruci.

U BiH takođe upozorenja za opasne vremenske (ne)prilike.

Bakir Krajinović, meteorolog Federalnog hidrometeorološkog zavoda u BiH upozorio je na moguće, ozbiljne neprilike u naredna 24 sata.

"Na snazi je i narandžasto upozorenje na obilne padavine od 30 do 50mm, mestimično i od 50 do 70 mm tokom 24 h. Budite spremni da zaštitite sebe i svoju imovinu. Plavljenje imovine i saobraćajnih mreža su moguće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija