• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2021

13:22

RASULO KOD ŠIPTARA - RAZVODI, ABORTUSI, DROGA, PAD NATALITETA... Šarić: Srbija ima šansu da u potpunosti vrati svoju otetu svetu zemlju!

Balkan

RASULO KOD ŠIPTARA - RAZVODI, ABORTUSI, DROGA, PAD NATALITETA... Šarić: Srbija ima šansu da u potpunosti vrati svoju otetu svetu zemlju!

Podeli vest

Kosovo je oteto natalitetom i jedino se natalitetom može vratiti. Albanci već dugo imaju trend pada nataliteta i već sada kod njih cvetaju "blagodati" zapadne civilizacije - droga, perverzija, abortusi, razvodi brakova… I biće samo još gore kako vreme bude prolazilo, ocenjuje hrvatski istoričar Goran Šarić

 "Neka Srbi u narednih 10-15 godina pokušaju da ostvare pozitivan natalitet, neka napune crkve. Jer ako danas napune crkve, sutra su puna porodilišta. Neka srpska država kreira ozbiljnu pronatalitetnu strategiju i strategiju afirmacije vere i tradicionalnih vrednosti preko medija, kulture, filma, obrazovnog sistema... Po uzoru na Poljsku, Mađarsku, Rusiju, Izrael... Neka dovede vodeće svetske eksperte iz tih oblasti i neka sarađuju sa vodećim srpskim ekspertima. Za manje od 5 godina ćemo videti ima li napretka. I ako Srbi budu saradivali u toj strategiji sa državom i crkvom, onda ima realnih temelja da se Srbi jednog dana vrate na Kosovo", ocenio je Šarić u jednom od svojih predavanja.

Šarić se nedavno oglasio povodom dramatičnh događaja na Kosmetu. On je na Fejsbuku napisao status pod naslovom "Srbi, ne dajte Kosovo ni po koju cenu" u kojem objašnjava zašto je Kosovo važno ne samo za Srbe, već za svakog Evropljanina.

On je podsetio i na legendu koja kaže da su neposredno pre Kosovskog boja upaljene dve sveće. Jedna za cara, druga za caricu. Sveće nisu izgorele do kraja.

"Jer Kosovski boj nije bio završen. Izgoreće kad dođe vreme", napominje Šarić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

O cemu ovaj prica? Kao da je kod nas po tim stvarima nesto bolje. U Srbiji svake godine broj stanovnika padne za 50000 + oni koji odu u inostranstvo, to je jos toliko. Rasprodali imovinu po KiM, sigurno se nece vratiti tamo. Nego Saricu da li imamo pravo i da vratimo RSK odakle ste proterali par stotina hiljada Srba?

KiM

pre 2 godine

Problem je samo u tome šta je na Kosovu ni 5% Srba a ovaj će popis pokazati da ih je još manje. A ovaj biser i zarađuje na tome da kmeči ono šta Srbi žele da čuju ko i Rudanka, a onda nam Kurati pokaže svima da srpska vojska ne sme da mrdne na Kosovo....

Croatan indians

pre 2 godine

Ovaj bolesni "hrvatski" istoričar bi nam trebao gvoriti o ovome šta je dokazala analiza gena: DNA ANALIZA Američki znanstvenici tvrde: Croatan indijanci i hrvatskog su podrijetla!

Marija

pre 2 godine

E, Šariću, brate naš, Srbija uveliko sprovodi agendu 2030, koja između ostalog podrazumeva i demografsku kontrolu, a Slavica Đukić Dejanović koja je ranije bila ministar za demografska pitanja i porodicu, sada je savetnica premijerke za istu ovu agendu. Što bi rekli naši stari, okrenuše Srbi ćurak naopako, nema ništa od toga.

kakogod

pre 2 godine

čovečanstvo funkcioniše kao životinjski i biljni svet, brojniji i jači opstaju.Na šta je spala inteligencija ljudska? na kvantitet i silu?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija