• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

11.11.2021

18:31

AUUU, SARAJEVU SLEDI BRUTALNA ŠAMARČINA ZBOG OVOG! Poslanik SDA traži proterivanje ruskog ambasadora iz BiH! SRBI, GLEDAJTE I UŽIVAJTE!

Balkan

AUUU, SARAJEVU SLEDI BRUTALNA ŠAMARČINA ZBOG OVOG! Poslanik SDA traži proterivanje ruskog ambasadora iz BiH! SRBI, GLEDAJTE I UŽIVAJTE!

Podeli vest

Poslanik u Parlamentu BiH Šemsudin Mehmedović iz Stranke demokratske akcije, pozvao je da ambasador Ruske Federacije u BiH Igor Kalabuhov, zbog intervjua za sarajevsku BHRT, bude proglašen personom non grata

Mehmedović je pozvao i na velike proteste ispred ruske Ambasade dok, kako je naveo, ruski diplomata ne napusti BiH.

Poslanik SDA smatra da je prekid komunikacije sa Kalabuhovim najmanje šta treba uraditi.

- Šta nam drugo preostaje da bi smo dokazali ozbiljnost u svojoj borbi za BiH. Ovo je ruska intervencija rušenja pravne države u BiH, Ustava BiH i nametanje uslova i diktata državnim udarom - naveo je Mehmedović na Fejsbuku.

Podsetimo, ambasador Rusije u BiH je u intervjuu za BHRT rekao da Rusija smatra da je Republika Srpska pitanje vraćanja nadležnosti pokrenula u okviru demokratskog procesa i da su nadležnosti na državu prenesene pod izvesnim pritiskom međunarodne zajednice.

PREKO RUSIJE NEĆTE LETETI, MOSKVA NIKAD BRUTALNIJA! Ako Zapad uvede sankcije Aeroflotu, avio saobraćaj u svetu će prestati da...

Kalabuhov je rekao i da ne vidi problem u ideji lidera SNSD-a Milorada Dodika o samostalnoj Republici Srpskoj u okviru Bosne i Hercegovine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Normalac

pre 2 godine

U čemu da uživamo, nesrećniče? Pravi Srbi su hrišćani i nikad se nisu naslađivali tuđim problemima.

Predragm

pre 2 godine

Dodik je sa Putinom isplanirao otcepljenje RS. Bosanskim Srbima iz Srbije nije do rata i odlaska u Bosnu da brane svoju dedovinu. Nije lud ovaj iz Cipuljica da zbog Dodika zavrsi ko Seselj ili ko Djindjic. Prema tome nek se spremi Dodik da ubuduce zivi u Moskvi ili u svojoj vili na Dedinju.

Pik

pre 2 godine

Ne sladite se tudjim mukama pored svih problema u vlastitom dvoristu. Uzivajte bas.

Igor

pre 2 godine

Treba onog krmka Dodika proterati. Prava slika i prilika prosečnog drugosrbijanca. Jebo fa Đilas i Šolak.

GEDZA

pre 2 godine

Nema drugog rešenja do JEDNA ZEMLJA, DVA SISTEMA.... kao Kina i Hong Kong....... a onda će zapadnjaci to isto tražiti i za Kosovo i Metohiju...., na šta Kurti i OVK kobajagi neće pristati iako željno očekuju takvu ponudu,... pošto se taj region prazni.....sa SRPSKIM pasošima a ne kosova papirima.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija