• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

23.11.2021

19:22

BOLESNICI BOLESNI! Hrvati likuju zbog eksplozije u Leštanima! /FOTO/

Informer/Fotomontaža

Balkan

BOLESNICI BOLESNI! Hrvati likuju zbog eksplozije u Leštanima! /FOTO/

Podeli vest

U magacinu fabrike "EdePro" u kojoj je došlo do stravične eksplozije u Leštanima nalazilo se 500 raketa sa po 30 kilograma raketnog goriva - saopštio je komandant vatrogasno-spasilačke brigade Beograd Miloš Majstorović. Dok cela Srbija žali za poginulima i povređenima, u susednoj Hrvatskoj na društvenim mrežama se raduju

Dolaskom na lice mesta, kako je objasnio, ustanovljeno je da je došlo do eksplozije u magacinu površine od 240 metara kvadratnih u kom je sve to bilo uskladišteno.


- U ovom trenutku vatrogasci spasioci stabilizovali su situaciju i obavljaju pretragu terena - rekao je on.

Poginulo je dvoje, a povređeno 16 osoba.

Foto: Informer/Fotomontaža

Neverovatno. Bolesno. Morbidno... Kako drugačije nazvati sve one koji su na hrvatskim portalima na vest o eksploziji kod Beograda ostavljali komentare.

Za nepun sat po objavi informacije da je dvoje mrtvih, a najmanje 15 povređenih ređala su se sledeća zapažanja čitalaca 24 sata.hr:

Foto: Informer/Fotomontaža

 

"Baci bombu, goni bandu", "Stići će vas naša ruka i u Srbiji", "Na Beograd, na Beograd!", "A dobro... Srbi su u pitanju", "Sudiće vam bojovnici iz Čavoglava"... "Ajmo smajlićiiiii".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Raka

pre 2 godine

Buse nas strane sluzbe, koji je ovo po redu vojni objekat

Vasa

pre 2 godine

Budala ima na ibe strane, zato ne treba praviti senzacionalizam na budalama.....

Marcco

pre 2 godine

A što da ne likuju. Vole nas kao što mi volim njih, pa malo manje... a možda likuju nad dobro obavljenim akacijom, s obzirom da je eksplodiralo skladište gotovih proizvoda. Ne eksplodiraju rakete same od sebe. Zabiju se u kuću pa ne eksplodiraju ako zataji upaljač.

Kazo

pre 2 godine

Ovi koji se sada raduju ovoj nevolji, trebili bi da se sete šta im se desilo devedeset i neke godine kada je ekslodirala municija u skladištu "Sesvete"i kada su neeksplodirane grananate skupljali po glavnom kolodvoru u Zagrebu. Možda bi tada bili manje zluradi.

Cinik

pre 2 godine

A vi njima ponovo pošaljite pomoć posle zemljotresa.

Navaljni2

pre 2 godine

Sramotni i nedopušteni komentari u svezi poginulih ljudi u eksploziji u Bubanj Potoku. Sućut obiteljima poginulih i podrška obiteljima ozlijeđenih. Također Vaš novinar piše šovinističke naslove: bolesni Hrvati, ja sam Hrvat i suosjećam s obiteljima nastradalih, tak da ne širite mržnju među narodima. Hvala svim Srbima koji su suosjećati sa zločinima nad Hrvatima u Vukovaru, a velika zahvala "ženama u crnom" iz Beograda. Neka mir i prijateljstvo vlada među narodima, političari dođu i prođu.

Bože pravde

pre 2 godine

Tako je oficir jenea pokušao da digne celu vojarnu u vazduh i grad Bjelovar...

laky

pre 2 godine

Sve po nalogu klerofašista,a cilj im je da nikad više se ne ujdine slaveni na balkanu,a ista ta bagra nas je bombardovala i ustoličila ustaše.

dragan

pre 2 godine

raduju se vasi autosovinisti pa kako onada da se ne raduju hrvati

Zoran

pre 2 godine

To su bolesni umovi, zato su i jedini u svetu imali logor za decu, koju su ubijali! Da ne pominjem Jsenovac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija