• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2021

09:46

Od euforije, do očaja! Hrvati neće videti avione do 2025. godine, a platiće skuplje nego što su mislili!

Fotoilustracija/Shouterstock

Balkan

Od euforije, do očaja! Hrvati neće videti avione do 2025. godine, a platiće skuplje nego što su mislili!

Podeli vest

Hrvatska će eskadrilu borbenih aviona F3R Rafale platiti skuplje nego što su mislili, a neće ih dobiti pre 2025. godine

 

Francuski predsednik Emanuel Makron stigao je juče u službenu posetu državi Hrvatskoj. Službeni Zagreb očekuje njegovu potporu za šengenski prostor i eurozonu i potpisivanje ugovora o kupnji francuskih borbenih aviona. Ipak, borbene avione će dobijati od 2022. do 2026. godine.

"U Hrvatsku će do kraja 2024. godine stići osam aviona, a preostala četiri u 2025. Sve avione će iz Francuske u Hrvatsku dopremiti piloti Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva", rekao je ministar obrane Hrvatske Mario Banožić.

Foto: printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan080

pre 2 godine

Zašto su Rafali poskupeli za 100 miliona evra? Zato, da bi Makron i Plenković podelili te pare. Nije Makron došao u Hrvatsku, ne znam zbog čega, nego da dogovore detalje oko podele plena.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija