• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

09.12.2021

12:41

SARAJEVO BESNO, MILANOVIĆ KRŠI PROTOKOL! Predsednik Hrvatske dolazi u BiH posebnih povodom, zaobilazi glavni grad i ide direktno u Travnik

Tanjug/HINA

Balkan

SARAJEVO BESNO, MILANOVIĆ KRŠI PROTOKOL! Predsednik Hrvatske dolazi u BiH posebnih povodom, zaobilazi glavni grad i ide direktno u Travnik

Podeli vest

Hrvatski predsednik Zoran Milanović dolazi u Bosni i Hercegovini, gde će posetiti Travnik, preneo je bh, portal Dnevnik

On će, navodi se, u Travniku prisustvovati obeležavanju 28. godišnjice Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu - humanitarnog konvoja - i položiti venac ispred biste Ante Vlaića, vozača jednog od kamiona.

Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu je bio humanitarni konvoj koji se sastojao 99 šlepera i 143 članova medicinskog osoblja, franjevaca, novinara i tehničkog osoblja, a cilj im je bio da prenesu hranu i lekove u bolnicu u Novoj Biloj. Konvoj je trajao 14 dana, od 10. do 24. decembra 1993.

Očekuje se, kažu, da poseta Milanovića neće imati službeni karakter s obzirom na to da krši protokol i zaobilazi glavni grad Bosne i Hercegovine.

Inače, Milanović se proteklih dana našao na meti oštrih kritika bošnjačkih političkih predstavnika i mnogih udruženja, zbog izjava o Srebrenici i poređenja sa Jasenovcem i Holokaustom.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija