• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

15.12.2021

14:06

U Hrvatskoj 8 potvrđenih slučajeva omikrona!

Pixabay

Balkan

U Hrvatskoj 8 potvrđenih slučajeva omikrona!

Podeli vest

Prema poslednjem preseku epidemiološke situacije u Hrvatskoj je registrovana 4.671 novozaražena osoba korona virusom i 57 smrtnih slučajeva

Broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas je 23.709. Među njima je 2.256 pacijenata na bolničkom lečenju, od kojih je 306 na respiratorima, saopštio je Štab za civilnu zaštitu. Ministar zdravstva je rekao da u Hrvatskoj ima osam potvrđenih slučajeva omikrona, po četiri u Zagrebu i u Splitu.

On je naveo i da je u zdravstvenom sistemu testirano 45.438 zaposlenih, a da je od toga 1.115 bilo pozitivno na kovid. Istakao je i da je broj bolesnika na respiratoru u četvrtom talasu veći nego u prethodnim talasima.

Do danas su u Hrvatskoj ukupno testirane 3.604.162 osobe, od toga 13.026 u posjednja 24 časa. Od infekcije se do sada oporavilo 626.909 osoba, od toga ih je u poslednja 24 časa bilo 2.301.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija