• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.12.2021

17:17

DODIK NIJE PUCAO PRAZNIM PRETNJAMA?! Bakir pobesneo: Evropska unija nas je IZDALA!

AP/Photo

Balkan

DODIK NIJE PUCAO PRAZNIM PRETNJAMA?! Bakir pobesneo: Evropska unija nas je IZDALA!

Podeli vest

Stranka demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića saopštila je danas da su evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji i šef Delegacije EU u Sarajevu Johan Satler "dužni javnosti u BiH i EU da pojasne navode" iz objavljenog dokumenta, koji sugeriše da je postojao dogovor sa predsednikom SNSD-a Miloradom Dodikom u vezi sa, kako navode, antiustavnim aktivnostima koje preduzima NSRS

Iz SDA kažu da budući da je u reakciji portparola Evropske komisije izostao demanti, oni pozivaju Varheljija i Satlera da, kako kažu, "razjasne o čemu se radi i da li su navodi u dokumentu njihovi lični, ili stavovi Evropske komisije".

"Od Evropske komisije takođe tražimo jasno i nedvosmisleno pojašenje, navodi se u saopštenju SDA i dodaje da su "nedopustivi bilo kakvi ustupci Miloradu Dodiku", kao i to da se “uspehom” predstavlja to što je primena usvojenih zaključaka (NSRS) prolongirana za šest meseci.

Iz SDA smatraju da se takvim pristupom samo ohrabruju akteri koji su usvajanjem dokumenata u NSRS "započeli napad na ustavni poredak Bosne i Hercegovine, što je najveća pretnja miru od potpisivanja Dejtona".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nesa151

pre 2 godine

bekire! nije tebe evropa izdala nego je rUS DOSLOVCE REKA"R.S.NEDIRAJTE JER JE MI STITIMO"! Procitaj sta je LAVROV I KAKO OSTRO KO CAKIJA VAM PORUCIO!

Pera

pre 2 godine

Nisu te izdali nego su te lagali da mozes da krsis Dejtonski sporazum ...

Hogar

pre 2 godine

Dejton,odnosno BiH, je dijete USA, što znači da će sada EU biti potpuno izbačena iz bilo kakvog rješavanja BiH pitanja! Sta mislite ko je ove informacije plasirao u medije i zašto? he he he

Zoran

pre 2 godine

Slušajte muslimani, vi u bosni nećete vladati nad Srbima! To ne ćemo dozvoliti.

milan lala

pre 2 godine

Dosli u Jevropi do saznanja da sa Rusijom nije pametno se vise igrati: ruska Hipesonika to ne dozvoljava . A bale umislio da ce ga Jevropa "iz ljubavi " podrzavati i to na svoju stetu. Samo postovanje Dejtona spasava celovitost BiH, o..... turci ne gazte oranja.

zora

pre 2 godine

Izetbegovic nikad da zavrsi sa kuknjavom.Gotovo je sa tvojim prizivanjima na rat. Prosla su ta vremena kad ste montirali afere protiv Srba. Danas ste drzava bez buducnosti.

Kosovojesrpsko

pre 2 godine

Bakire, a da ti malo temeljitije proucis ustab BiH i dejtonski sporazum. Tacku po tacku clan po clan, mozda shvatis u cemu ste gresili proteklih 25 godina.

Hogar

pre 2 godine

Doci se Lavrov da brani 500-600 hiljada svetosavaca u BiH,kad se probije iz okruženja NATO-a!!! Umiriti se svetosavci jer vec odavno idete putem one Tarabiceve krošnje!!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija