• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/rtrs/srpska info

08.01.2022

11:53

"NIJE OVO DAN MILORADA DODIKA, NEGO DAN REPULIKE!" Lider SNSD žestoko opleo po opoziciji, ovome se nije nadao

Reuters

Balkan

"NIJE OVO DAN MILORADA DODIKA, NEGO DAN REPULIKE!" Lider SNSD žestoko opleo po opoziciji, ovome se nije nadao

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je za RTRS da je Republika Srpska slobodarska ideja, da njeno rukovodstvo ne želi nikakve sukobe i da traži samo ono što joj je Dejtonskim sporazumom dato

- Danas obeležavamo veliki praznik, nije danas dan Milorada Dodika ili SNSD-a, nego dan Republike Srpske i to treba da ima na umu i opozicija. Ako ne bude Republike Srpske, čime će se opozicija baviti - poručio je Dodik.

On je istakao da na polaganju vijenaca u čast poginulim borcima, upriličenom povodom Dana Republike, nije bilo nikoga iz opozicije.

– Nisu došli čak ni poslanici u Narodnoj skupštini RS iz opozicionih stranaka. Ranijih godina nije bilo tako – rekao je Dodik i pozvao predstavnike opozicije da dođu večeras na svečanu akademiju povodom Dana Republike i da se pridruže drugih svečanostima povodom ovog praznika.

– Eskobar je nedavno rekao da “neće biti jedinstvenog fronta u Republici Srpskoj” i ispostavilo se da je, nažalost, bio u pravu – rekao je Dodik.

On je poručio da su mladi u Srpskoj često svesniji od srednje generacije u kakvoj je situaciji danas Republika Srpska i zašto je bitno srpsko jedinstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"BiH JE JEDNA OZBILJNA NEVOLJA ZA NAS OVDE, KADA UĐEŠ U BOSNU TU PRESTAJE LOGIKA"!
Balkan

"BiH JE JEDNA OZBILJNA NEVOLJA ZA NAS OVDE, KADA UĐEŠ U BOSNU TU PRESTAJE LOGIKA"!

„Dan Republike Srpske je važan datum jer smo tog 9. januara 1992. raskinuli sa iluzijama da će neko drugi da nam da slobodu. Pošto je srpski narod večito slobodu branio i osvajao, tako smo mi tog 9. januara krenuli u osvajanje naše slobode“, izjavio je član predsedništva BiH Milorad Dodik, uoči obeležavanja 30 godina od osnivanja RS.

07.01.2022

12:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija