• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

10.01.2022

07:05

PREMIJER IDE SAM NA LOKALNE IZBORE U BERANAMA! Krivokapiću ćerke vode kampanju

Tanjug/Miloš Milivojević

Balkan

PREMIJER IDE SAM NA LOKALNE IZBORE U BERANAMA! Krivokapiću ćerke vode kampanju

Podeli vest

Jelena i Milena Krivokapić, ćerke crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića, za oca vode predizbornu kampanju za lokalne izbore u Beranama, a sve u ime još nepostojeće 'Demohrišćanske stranke'

Naime, 'Demohrišćanska stranka', čije je formiranje odavno najavio upravo Zdravko Krivokapić, iako još zvanično nije formirana, učestvovaće samostalno na lokalnim izborima u Beranama koji se održavaju na proleće.
"Prethodnih dana tzv. 'demohrišćani', pod palicom premijerovih ćerki, rade na formiranju liste koja će nastupiti na lokalnim izborima u Beranama u martu. Formiranjem liste u Beranama, 'demohrišćani' su još jednom potvrdili da im je glavni politički cilj da se bore za glasove onih političkih subjekata koji su godinama dokazani u borbi protiv DPS, a sa posebnim naglaskom na liste oko DF i Demokrata", piše podgorička 'Borba'.

Krivokapić nastavlja da obmanjuje javnost. On je prvog dana došao na posao taksijem, a sad ne izlazi iz skupocenih blindiranih vozila. Tako mu je i sve ostalo

 


Komentarišući ove navode, glavni urednik crnogorske TV Prva Dražen Živković kaže da je ovo što radi Krivokapić još jedna prevara građana Crne Gore, koje je već prevario 30. avgusta 2020. godine.
- Krivokapić nastavlja da obmanjuje javnost. On je prvog dana došao na posao taksijem, a sad ne izlazi iz skupocenih blindiranih vozila, tako isto je govorio da hoće, pa da neće da formira partiju, a onda redovno prijavljuje svoje 'nezavisne' liste na lokalnim izborima. Iako za sebe tvrdi da je 200 odsto Crnogorac, interesantno je da liste za izbore nije predao na Cetinju, u Petnjici, a verovatno neće ni u Ulcinju. Ali zato liste koje prave njegove ćerke predaje u sredinama gde ima veliki broj Srba kako bi ih prevario, kao što je prevario birače koji su 30. avgusta dali glas listi koju je predvodio, a koju je odmah posle izbora izdao. Svaka nova lista koja se bude predala u Beranama direktno ide na ruku Milovom DPS. I to građani znaju. Za očekivati je da će pre tih izbora Crna Gora dobiti novu vladu, bez Krivokapića - zaključuje Živković.
 

Moj ugao

VLADISLAV DAJKOVIĆ
POLITIKOLOG

Ovo nije nimalo iznenađenje. Krivokapić je učestvovao na izborima u Nikšiću i Mojkovcu, gde je dobio samo nekoliko procenata podrške građana, iako je više puta obećao da neće osnivati svoje liste i partije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija