• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/borba.me

18.01.2022

08:41

RADNIK 'VODOVODA I KANALIZACIJE' SRAMNO IZVREĐAO ĐOKOVIĆA na Fejsbuku, vulgarna i primitivna objava zgrozila Balkan!

reuters

Balkan

RADNIK 'VODOVODA I KANALIZACIJE' SRAMNO IZVREĐAO ĐOKOVIĆA na Fejsbuku, vulgarna i primitivna objava zgrozila Balkan!

Podeli vest

Radnik “Vodovoda i kanalizacije” u Danilovgradu i uz to vlasnik dečije igraonice u tom gradu Ivan Simonović je na društvenim mrežama uputio sramne uvrede na račun skandalozne deportacije najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića iz Australije

Kako navodi portal Borba, Simonović je jedan od aktivnih članova DPS-a u Danilovgradu i uživa mnoge povoljnosti koje mu, u tom gradu još uvek aktuelni režim, pruža.

Naime, Simonović je prema rečima sagovornika Borbe, stalni zaposleni “Vodovoda i kanalizacije”, a uz to i drži sopstvenu dečiju igraonicu u Danilovgradu. On je na svom Fejsbuk profilu, povodom deportacije Đokovića iz Melburna napisao “Ćeraj go**a”.

Interesantno je da na uvrede i mržnju koju šire udarne pesnice DPS-a na društvenim mrežama nema odgovora nadležnih organa već se samo Srbi procesuiraju, ispituju i sankcionišu zbog “govora mržnje” na društvenim mrežama.

Foto: Printskrin Facebook

Takođe, Simonovićeva žena je jedna od šest žena preduzetnica koje su dobile novac od Opštine Danilovgrad kao podršku mladim preduzetnicama.

Očigledno je da se promenom vlasti u Crnoj Gori ništa nije promijenilo. I dalje privilegovani oni koji gaze i pljuju po srpstvu, dok se samo Srbi progone. Dokle ćemo gledati kako udarne pesnice DPS-a udaraju na sve što je Srbima sveto ostaje nam da vidimo, zaključuje Borba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija