• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: in4s.net

19.01.2022

21:34

PROVOKACIJA, ILI?! DRITAN VEĆ PODELIO MINISTARSTVA, PROJEKAT "NOVE VLADE" CRNE GORE BEZ SRBA! Majstori, da niste malo požurili?!

Beta

Balkan

PROVOKACIJA, ILI?! DRITAN VEĆ PODELIO MINISTARSTVA, PROJEKAT "NOVE VLADE" CRNE GORE BEZ SRBA! Majstori, da niste malo požurili?!

Podeli vest

Budući premijer Dritan Abazović će, ako mu prođe puč, imati potpredsednike za unutrašnju politiku i politički sistem, spoljnu politiku i EU integracije i potpredsednika za regionalni razvoj, saznaje izvor blizak portalu Dan

Manjinsku vladu činiće predsednik, tri potpredsednika i 18 ministarstava, saznaje izvor blizak portalu Dan iz dobro obaveštenih izvora iz redova potpisnika inicijative za izglasavanje nepoverenja Vladi Zdravka Krivokapića.

Izvori Dana javljaju da će budući premijer imati potpredsednike za unutrašnju politiku i politički sistem, spoljnu politiku i EU integracije i potpredsednika za regionalni razvoj.

(VIDEO) VELIKI PROTESTI ISPRED SKUPŠTINE CRNE GORE: Građani blokirali saobraćaj, Demokrate i UCG uz narod...

Kako se spekuliše, Vlada će imati 18 ministarstava i to:
-Ministarstvo pravde;
-Ministarstvo unutrašnjih poslova;
-Ministarstvo odbrane;
-Ministarstvo energetike;
-Ministarstvo saobraćaja;
-Ministarstvo ekologije i zaštite životne sredine;
-Ministarstvo javne uprave;
-Ministarstvo vanjskih poslova i EU integracija;
-Ministarstvo prosvjete (i sporta);
-Ministarstvo nauke i digitalnog društva;
-Ministarstvo poljoprivrede;
-Ministarstvo kulture i medija;
-Ministarstvo za ljudska i manjinska prava;
-Ministarstvo turizma;
-Ministarstvo ekonomije, urbanizma i prostornog planiranja;
-Ministarstvo zdravlja;
-Ministarstvo rada i socijalnog staranja;
-Ministarstvo finansija;

Ako, manjinska vlada dobije potrebnu većinu u Skupštini Crne Gore, očekuje se da će novoformirana većina izvršiti i personalne promene u rukovodstvu parlamenta, saznaje portal Dana.

Prema tim informacijama novi predsednik Skupštine, navodno će biti lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković.

(VIDEO) SVET NA NOGAMA, SPREMA SE PAKAO, MOŽE LI SRBIJA OSTATI IZVAN OVOGA?! Veliki reset - plan otimanja prirode od globalne elite!

Izvor Dana tvrdi da će novi premijer biti sadašnji potpredsednik Vlade i lider Koalicije „Crno na bijelo", odnosno GP URA Dritan Abazović. U Vladu će ući predsednik Saveza građana CIVIS Srđan Pavićević, predsednik Bošnjačke strane Ervin Ibrahimović, Albanske alternative Nik Đeljošaj i lider Demokratske partije Fatmir Đeka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ja50

pre 2 godine

Neposredno posle izbora u CG a nakon izjava Abazovića na B92 ,komentarisao sam Abazovićeve izjave.Rekao sam da će isti zabiti nož u leđa Srbima i ,na žalost,bio sam u pravu.

Penzioner

pre 2 godine

Nit MANJE DRZAVE , NIT VECEG SRANJA , da izvinete !!! Pa dal' imbecil sa 3% glasova TREBA DA FORMIRA VLADU !!!! Braco Srbi u Crnoj Gori imate li "muda" ili ste sekaperse ????????????????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija