• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K. Struhar

08.03.2022

07:00

BOŠNJACI UCENILI DODIKOVU GLAVU NA 1.000.000E?! JAVNI POZIV NA UBISTVO LIDERA SNSD, Brisel i Vašington se ne oglašavaju, da li to znači...

Balkan

BOŠNJACI UCENILI DODIKOVU GLAVU NA 1.000.000E?! JAVNI POZIV NA UBISTVO LIDERA SNSD, Brisel i Vašington se ne oglašavaju, da li to znači...

Podeli vest

Bošnjački ekstremisti javno su ucenili glavu Milorada Dodika, člana Predsedništva BiH! Oni nude milion evra onome ko ga ubije

Jezivi poziv na ubistvo širi se na društvenim mrežama, a u video-snimku za sada nepoznata osoba sa maskom na licu ulazi u jedan kafić u Sarajevu i doslovce izgovara: 'Ko će ubiti Milorada Dodika za milion evra?' Maskirani čovek odmah potom napušta ugostiteljski objekat.

Policija RS odmah je reagovala na ovu stravičnu pretnju i pokrenula opsežnu istragu.

'Ministarstvo unutrašnjih poslova RS aktiviralo je Operativnu grupu za borbu protiv terorizma u vezi sa video-snimkom koji kruži društvenim mrežama', piše u saopštenju, dok sam ministar policije Dragan Lukač tvrdi da je sve unapred pripremljeno.

SRBIJO, OVO NIJE NIMALO NAIVNO! AMERI BI DA ZBOG UKRAJINE BRZO REŠE KIM! Eskobar: Prioritet je dil Beograda i Prištine, ali i BiH!

- U pitanju je, kako smo utvrdili, ugostiteljski objekat u Sarajevu. Sve je unapred pripremljeno, jer postoji čovek koji je spremno čekao unutra da snimi osobu koja je ušla maskirana i ponudila novac za ubistvo Dodika. Neko namerno nastoji da izazove versku i nacionalnu mržnju u RS i da poseje strah među ljude. Nećemo to dozvoliti! - ističe Lukač.

Histerija u Sarajevu protiv Srba

U pitanju je mržnja koja je stvorena medijskom histerijom u Sarajevu protiv Srba. Ovde polako postaje normalno da se poziva na ubistvo srpskih političara, kaže Nenad Stevandić poslanik u Skupštini BiH.

Povodom pretnji i javnog poziva na Dodikovo ubistvo oglasila se i njegova ćerka Gorica Dodik.

'Ovaj se ugledao na Merimu Mulić, ona je javno pozivala na ubistvo i nije krila ni ime ni lik. Ali ova p.... se sakrio iza maske', napisala je Gorica Dodik na Tviteru.

ŠTA JE SAD OVO, BERLIN RUSKI GAS I NAFTU IZUZEO IZ SANKCIJA! Nemački kancelar Olaf Šolc srušio snove Kijeva i SAD! Moskva je ovo čekla...

Komentarišući sve ove navode, Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost i terorizam, kaže da su pretnjama, po običaju, izloženi jedino srpski lideri.

- Ova priča je, međutim, mnogo šira. Nije ugrožen samo Milorad Dodik, već se stalno preti i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali i liderima Srba u Crnoj Gori... Mislim da je pretnja ovaj put i te kako ozbiljna. Nadam se da će državni organi preduzeti sve što je u njihovoj moći da se slučaj istraži i uhapsi onaj koji stoji iza poziva na ubistvo - apeluje Galijašević.


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

J* ih Dejton . . pa rastura .. samo napred Milorade !! [PC]

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija