• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnjilist

11.03.2022

09:47

DRAMATIČNA SVEDOČENJA ZAGREPČANA O MISTERIOZNOM INCIDENTU USRED NOĆI! Bila je crvena svetlost, čuo se strašan zvuk! "Miris amonijaka osećao sam u nosu celu noć! "

Tanjug/HINA

Balkan

DRAMATIČNA SVEDOČENJA ZAGREPČANA O MISTERIOZNOM INCIDENTU USRED NOĆI! Bila je crvena svetlost, čuo se strašan zvuk! "Miris amonijaka osećao sam u nosu celu noć! "

Podeli vest

U Zagrebu je sinoć oko 23 sata kod Studentskog doma Stjepan Radić na Savi odjeknula snažna eksplozija koja je uznemirila stanare okolnih zgrada. Pala je neka vrsta letelice. Policija je blokirala veliki deo oblasti kako se ne bi kontamirali neki od mogućih dokaza, ali i prikupila apsolutno sve delove letelice

Svaki delić tog čudnog mozaika veoma je važan za razotkrivanje misterije koja je sinoć uznemirila Jarun.

Istraga se sprovodi paralelno duž Savskog nasipa na travnatom delu, nedaleko od spavaonice, jer je jedan od prolaznika primetio i limene predmete na tom delu koji tamo ne pripadaju, javlja Jutarnji list

Zbog opsežne policijske istrage u zoni Jarun, deo Jarunove ulice od raskrsnice sa Haberleovim do Selske je zatvoren.

Delovi aviona su poslati na procenu kako bi se sa 100% sigurnosti utvrdilo o čemu se tačno radi. Neki od studenata proveli su neprospavanu noć, jer su pola noći proveli napolju na otvorenom, a ostatak noćnih sati proveli su razmišljajući o tome šta bi se desilo da je letelica pala oko 100 metara dalje gde su paviljoni prepuni studenata.

 

 

"Nije mi miris amonijaka izlazio iz nosa celu noć. Vazduh je bio smrdljiv i iritantan. Evo, i sada osećam miris koji sam osetio sinoć nakon što je nešto palo sa neba i bilo je crvene svetlosti dok je objekat padao. Dok je ostavio trag na nebu, ovaj objekat je napravio snažan zvuk, kao da se čak i ubrzava, pa su ljudi koji su prolazili kroz parking bukvalno počeli da se razbežavaju", prenosi Jutarnji list.

Njegov kolega iz doma otkrio je da je načuo razgovor policajaca koji su bili vrlo iznenađeni i zabrinuti

"Čuo sam policajce koji su međusobno razgovarali, jer su oni tad već znali da je pala letelica dok smo se mi ostali iščuđavali, stvarali teorije zavere i po društvenim mrežama pokušavali otkriti što je to palo i eksplodiralo. Rekli su da čekaju vojnu policiju jer je krater proklizavajući i da je nastao od nekog odlomljenog komada letelice koja je imala dosta nisku putanju. Rekli su da zbog toga letelica nije uočena na radarima jer kontrola leta nije imala prijavljen nikakav let, a kamoli izgubljeni avion" , prisetio se drugi student napominjući da je puka sreća da nema žrtava jer se na tom delu uvek kreću ljudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija