• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

31.03.2022

13:22

KIŠA NAPRAVILA HAOS U NOVOM, KRITIČNO U MELJINAMA!

Tanjug/AP

Balkan

KIŠA NAPRAVILA HAOS U NOVOM, KRITIČNO U MELJINAMA!

Podeli vest

Obilne padavine u Herceg Novom, od sinoć od 20 časova do jutros palo je 163 litra kiše po metro kvadratnom, što je uzrokovalo izlivanje kanala i potoka pa su poplavljene javne površine, poslovni i privatni objekti

Najkritičnije je u Meljinama kod kružnog toka, zbog čega je tokom noći saobraćaj bio preusmeren ulicom Braće Pedišić. Poplavljene su i neke podrumske prostorije iz kojih su pripadnici Službe zaštite i spasavanja Opštine Herceg Novi izbacili pumpama vodu.

Prema rečima komandira smene Službe zaštite i spasavanja Vidaka Vukovića, najkritičnije je na području Meljina, gdje preti opasnost da se izlije potok Nemila.

"Pomažemo građanima, a i pomogli smo da se saniraju prostorije u privrednom objektu Štil na Toploj. Srećna okolnost je da su radnici sa mašinama Briva pomogli da ne dođe do većih posledica.Takođe, ekipa spasilaca je dežurna u Zelenici i prati tok Opačice. Došlo je i do izlivanja reke Sutorine u delu kod kuća Čeprnića i Rotkovića", kazao je Vuković.

Kako su za RTHN kazali iz Komunalne policije sinoć je oko ponoći onemogućen prolaz na kružnom toku iz pravca Bolnice Meljine, jer je usled velikih padavina došlo do spiranja nasipa gde se izvode radovi. Saobraćaj je tokom noći bio preusmeren ulicom Braće Pedišić.

Jutros su radnici Briva sanirali teren i saobraćaj je pušten u 6.30. Zabeležen je i manji odron na putu Meljine-Sitnica, kod Toriona. Raste nivo reke Sutorine, pa su ugrožena plovila meštana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija