• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.04.2022

13:06

MERE BEZBEDNOSTI U SRPSKOJ NA NAJVIŠEM NIVOU! SAJ RS ispred Vlade! (VIDEO)

Printskrin Youtube/RTRS

Balkan

MERE BEZBEDNOSTI U SRPSKOJ NA NAJVIŠEM NIVOU! SAJ RS ispred Vlade! (VIDEO)

Podeli vest

Ispred Vlade Republike Srpske nalaze se pripadnici SAJ-a, kao i dva vozila Despot uz ostale pripadnike MUP-a

Mere bezbednosti u Republici Srpskoj podignute su na najviši nivo, nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova dobilo informaciju od partnerskih službi o mogućnosti ugrožavanja bezbednosti srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika i njegove porodice od određene grupacije.

Ispred Vlade Republike Srpske nalaze se pripadnici SAJ-a, kao i dva vozila Despot uz ostale pripadnike MUP-a. Iz MUP-a su naglasili da će navedene mere ostati na snazi dok se u potpunosti ne provere sve činjenice u vezi sa ovom informacijom. 

Podsetimo, predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija izjavio je danas da zabrinjava to što pretnje po bezbednost srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika dolaze i od nekih međunarodnih bezbednosnih agencija i nekih drugih institucija.


Tegeltija je najavio da će danas obaviti razgovore sa domaćim bezbednosnim agencijama i tražiti da i oni izađu sa svojim informacijama, a ukoliko to ne urade da će on izneti svoja saznanja. Napomenuo je da je MUP u skladu sa procenama preduzeo odgovarajuće aktivnosti, te da je razgovarao da ministrom unutrašnjih poslova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija