• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTRS

25.05.2022

22:21

POŽAR KOJI JE BUKNUO U BIJELJINSKOJ FABRICI LOKALIZOVAN! Građanima se savetuje da ZATVORE PROZORE ZBOG ISPARENJA! (FOTO, VIDEO)

RTRS, ustupljene fotografije

Balkan

POŽAR KOJI JE BUKNUO U BIJELJINSKOJ FABRICI LOKALIZOVAN! Građanima se savetuje da ZATVORE PROZORE ZBOG ISPARENJA! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Požar koji je buknuo u krugu fabrike "Sava" je lokalizovan, izjavio je direktor prehrambene industrije "Sava Semberija" Stevo Filipović za RTRS, ali građanima se savetuje da, ipak, zatvore prozore

Veliki požar zahvatio je večeras bijeljinsku fabriku "Sava".

Vatrogasci iz Bijeljine, Јanje, Ugljevika i Lopara borili su se sa vatrenom stihijom.

Foto: RTRS, ustupljene fotografije

 

Nezvanično, povređenih nema. Iz pres službe lokalne uprave navode da nema opasnosti po zdravlje stanovništva, ali radi prevencije, građanima se preporučuje da zatvore prozore.

Direktor prehrambene industrije "Sava Semberija" Stevo Filipović istakao je da u požaru nisu uništeni proizvodni pogon i skladišta fabrike.

- Izgorele su hale i skladište koje su bile u vlasništvu "Bobar banke" u stečaju koje se takođe nalaze u krugu fabrike "Sava".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko

pre 1 godinu

Večeras imaml uživo prikaz kako hrvacka obaveštajna služba zadnjih 11 godina uništava poljoprivrednike i R.Srpskoj. Prvo uz pomoć SNSD -a i Dodika slobodno uništavaju cene od povrća..pa žitarica do voća.Vlasnik SAVA iz Bijeljine je bogati Srbin blizu Frajburga u Baden-Witterbergu ,Nemačka koji je planirao pokrenuti proizvodnju ozbiljnije..ali..kako bi hrvacki Intereks ili Pevec ili ..Fis..dobijali jeftino povrće..zašto vole Dodika?? Uništio je Ljevče polje sad Semberiju..a vi u Informeru malo se raspitajte ko je vlasnik Vijadukta u Sloveniji kome vlada R.Srpsle duguje 100 miliona maraka..Šolaja..a on je KO???? PA PEIJATELJ SLOBODna Stankovića Integral Inžinjering iz Banja Luke..KUM DODIKOV..IZNOSE LOVU PREKO POSREDNIKA! Samo hvalite GUSANA A ON UNIŠTI REPUBLIKU SRPSKU..Slobodan iznosi keš lovu ma Gradiška prelazu sa Hrvackom i nosi u xvoju firmu u Sloveniju i MG MIND..Kaja i..Borko Stanković..Vojin Mitrović..Slobodan Čurčić Sloboprom doo Malo njuškajte a ne...bla..bla

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija