• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.06.2022

07:00

U barskom naselju Sokolana u Crnoj Gori ubio trudnu ženu jer mu nije skuvala kafu

Balkan

U barskom naselju Sokolana u Crnoj Gori ubio trudnu ženu jer mu nije skuvala kafu

Podeli vest

Dalibor Nikolić (34) optužen za svirepo ubistvo trudne supruge Zimrite Nerdi (27)! Nasilnik ju je u januaru celu noć tukao, a kad joj je ujutro tražio kafu, ona nije odmah reagovala, pa ju je dokrajčio jednim udarcem šakom u glavu

Dalibor Nikolić (34) iz Bara u Crnoj Gori optužen je za svirepo ubistvo jer je 16. januara nasmrt pretukao trudnu suprugu Zimritu Nerdi (27), jer mu nije odmah po naredbi donela kafu!

Monstrum ju je najpre celu noć tukao pesnicama i bejzbol palicom i naneo joj višestruke prelome i druge teške povrede, i to sve pred njihovo troje dece. Kad joj je ujutro tražio kafu, Zimrita ga nije odmah poslušala, pa ju je Dalibor dokrajčio snažnim udarcem šakom u glavu!

Uvek mu se vraćala

U optužnici crnogorskog Višeg javnog tužilaštva piše da je nalaz medicinskih veštaka pokazao da je nesrećna Zimrita trpela užasne bolove dok se Dalibor iživljavao nad njom.

- Dalibor i Zimrite imaju troje dece uzrasta deset, osam i četiri godine, a ona je u trenutku ubistva bila u drugom mesecu trudnoće. Tokom jezive torture u noći između 15. i 16. januara Dalibor je supruzi polomio obe ključne kosti i desnu potkolenicu. Na telu skoro da nije bilo mesta na kome nije imala podlive i modrice, što samo pokazuje kroz kakav je pakao prolazila nesrećna žena - preneli su crnogorski mediji detalje iz optužnice.

Dalibor je, inače, ispričao u sudu da je imao problema sa Zimritom u braku, zbog čega ju je često tukao. Zbog nasilja ga je više puta ostavljala, ali bi mu se uvek vratila.

- Prema Daliborovom iskazu, on joj je 15. januara oko 22 sata rekao da više ne može da živi s njom, da mu je dosadilo da je stalno bije, za svaku sitnicu, i da ona, ako želi, treba da ga ostavi. Zimrita je, navodno, najpre pristala da napusti kuću, ali se odmah zatim predomislila i rekla mu da će ipak ostati s njim, što je iznerviralo Dalibora, pa je počeo da je bije. Udarao ju je pesnicama i bejzbol palicom, a tortura je u prekidima trajala sve do šest ujutru - rekli su iz tužilaštva za tamošnje medije.

Terao komšije da lažu

Posle kraćeg primirja, dok je izubijana Zimrita ležala u krevetu u strašnim bolovima, Nikolić joj je zatražio da mu skuva kafu.

- Ona u prvom trenutku nije reagovala, pa je Dalibor sam stavio džezvu na ringlu. Ona se zatim doteturala do kuhinje, šepajući zbog polomljene noge i rekla mu da će ona zakuvati kafu, a Dalibor ju je tada šakom snažno udario u lice. Od siline udarca nesrećna žena je pala na pod i ostala da leži bez svesti. Kad je video da je jedva živa, Nikolić je pokušao da prikrije zločin, pa je tražio je od komšija da odvezu Zimritu u bolnicu i da lekarima kažu da je pala u kupatilu dok je on bio na poslu. Lekarima je, međutim, odmah bilo jasno da je svirepo pretučena. Hitno je prebačena na operaciju, ali je nesrećna žena posle nekoliko dana preminuo od izliva krvi u mozak - preneli su mediji.

Hteo da beži u Srbiju, 'pao' na granici

Dalibor Nikolić je, nakon što su komšije odvezle isprebijanu Zimritu u bolnicu, pokušao da pobegne iz Crne Gore jer je, po svemu sudeći, bio svestan da ona neće preživeti. Međutim, za njim je crnogorska policija već bila raspisala poternicu, pa je uhvaćen na granici sa Srbijom i vraćen u Bar, gde će mu se suditi.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija