• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

09:55

PRIVEDEN KAPETAN BRODA KOJI JE POTONUO U SPLITU! Sumnja se da je bio pijan! 40 putnika spašeno! POJAVIO SE PRVI SNIMAK!

prinstscreen

Balkan

PRIVEDEN KAPETAN BRODA KOJI JE POTONUO U SPLITU! Sumnja se da je bio pijan! 40 putnika spašeno! POJAVIO SE PRVI SNIMAK!

Podeli vest

Brod koji je noćas u Splitu udario u Zapadnu obalu oko 2:30 nalazi se i dalje prevrnut u vodi

Na internetu se pojavio prvi snimak ovog broda na kom je bilo 40 putnika koji su se uplašili nakon što se nezgoda dogodila.

Brod je udario u pristanište benzinske pumpe na Banimirovoj obali. Svih 40 putnika je uspelo da siđe sa plovila i niko nije povređen, ali je brod potonuo.

Na mesto događaja su izašli vatrogasci, pripadnici Lučke kapetanije i policija.

U toku je uviđaj koji sprovodi Lučka kapetanija, dok je u službene prostorije policije zbog utvrđene alkoholisanosti i time postojanja sumnje u kazneno delo Ugrožavanja posebnih vrsta saobraćaja, priveden je kapetan broda i zadržan radi sprovođenja kriminalističkog istraživanja, saopštila je policija.

Šta je Banimirova obala u koju je brod udario?

Branimirova obala jedan je od najljepših delova grada, omiljen za turiste i providbu. Od Poluotoka, centra grada, Branimirovu obalu deli tek pešački most. Isto tako, do najbliže plaže potrebno je tek 10ak minuta hoda. U neposrednoj blizini nalaze se svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. Isto tako, Branimirova obala brojim turistima postala je omiljena lokacija jer ne moraju koristiti automobil.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija