• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

28.07.2022

15:27

MILAČIĆ GRMEO U SKUPŠTINI CG! Da li životi naše dece vrede manje od života druge dece?! (VIDEO)

Printskrin

Balkan

MILAČIĆ GRMEO U SKUPŠTINI CG! Da li životi naše dece vrede manje od života druge dece?! (VIDEO)

Podeli vest

Poslanik Prave Crne Gore pokazao je u Skupštini Crne gore fotografije dece koja su stradala u agresiji 1999. i postavio pitanje da li životi stradale dece u našoj zemlji, vrede malje od bilo kog deteta na svetu

 

“Ono što se desilo 1999. godine, bez odobrenja SBUN, jedna agresija, na jednu suverenu, međunarodno priznatu zemlju, koja je odnela 2.500 civila, među kojima i našu decu. Ako je to bila agresija i ovo je agresija“, rekao je Marko Milačić u Skupštini Crne Gore.

Foto: Printskrin

 

On je pokazao fotografije dece koja su stradala u agresiji 1999. i postavio pitanje da li životi stradale dece u našoj zemlji, vrede malje od bilo kog deteta na svetu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 1 godinu

Жив и здрав нам био, витеже наш, јуначино Марко Милачићу! Свака Ти се позлатила, честити борче за истину и правду!

"Bestidne laži zagrebačkih biskupa o Jastrebarskom"
Balkan

"Bestidne laži zagrebačkih biskupa o Jastrebarskom"

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je danas kao bestidnu laž sadržinu pisma zagrebačkih biskupa na čelu sa kardinalom Josipom Bozanićem, upućenog patrijarhu Porfiriju, u kome negiraju da su u Jastrebarskom i Sisku bili ustaški logori za decu u Drugom svetskom ratu

27.07.2022

14:37

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija