• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

17.08.2022

09:34

SVEDOČILA SUPRUGA VUKA BORILOVIĆA! Otkrila šta se dešavalo danima pre masakra i u kakvom je stanju bio kada je došao da ih poseti

Informer

Balkan

SVEDOČILA SUPRUGA VUKA BORILOVIĆA! Otkrila šta se dešavalo danima pre masakra i u kakvom je stanju bio kada je došao da ih poseti

Podeli vest

Istraga o najvećem zločinu u novijoj istoriji Crne Gore i dalje traje, ali zasad nema ni naznake o tome zbog čega je Cetinjanin Vuk Borilović (34) u petak uzeo lovački karabin i napravio masakr u naselju Medovina ubivši 10 osoba

Izvori iz policije navode da ni Borilovićeva supruga nije mogla dati odgovor na to pitanje.

- Ona je saslušana u prvim satima istrage. Objasnila je da je bio čudan nekoliko dana pre zločina, kad je došao kod njih da ih poseti u jednom primorskom mestu gde se odmarala sa njihovom decom, ali da nije to bilo ništa specijalno - kaže izvor iz policije.

Dodaje da je ispričala da Borilović nije imao nesuglasice sa podstanarima.

Foto: printscreen

- Kako je ispričala, nije imao nesuglasice, niti se prethodno svađao sa svojim podstanarima, koje je prve usmrtio, tako da su priče o ranijem sukobu čiste spekulacije, isto kao i izmišljotina koja se mogla čiti proteklih dana da je okidač kod Borilovića bilo to što ga je supruga ostavila. Nije ga ostavila, već je kao i svake godine, uzela godišnji odmor i sa decom otišla kod svoje rodbine na letovanje - rekao je izvor iz policije.

Pojašnjava da je potvrđeno da je Borilović kobnog dana imao zakazan specijalistički pregled.

- Poslednjih dana se ponašao čudno zbog čega ga je prijatelj zamolio da ode na razgovor kod neuropsihijatra na šta je on i pristao - kaže izvor sa Cetinja.

Foto: Informer

Vuk Borilović

Dodaje da se medijskim spekulacijama o mogućoj krvnoj osveti samo dižu tenzije i stvara panika među žiteljima Cetinja. - U ovom trenutku ništa ne ukazuje da bi tako nešto stvarno moglo da se dogodi. Tragedija je prevelika. Nema potrebe da se u ovako teškim momentima spekulacijama dižu tenzije zarad većeg tiraža novina i većeg broja poseta određenim portalima - dodaje izvor iz istrage.

Policija, kako kaže, ništa ne krije i dodaje da je sve što je do sada zvanično objavljeno jedina istina o najvećem zločinu.

- Urađena je rekonstrukcija, obavljen pretres kuće Borilovića, dok i dalje traje prikupljanje iskaza svedoka baš kao i veštačenja - kaže izvor iz istrage i potvrđuje da je Borilović sahranjen na tajnoj lokaciji van Cetinja.

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da je pretresom kuće Vuka Borilovića pronađeno 4.200 evra i osam metaka za lovačku pušku iz koje je tokom kravave drame nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne pomoći, pripadnike policije i prolaznike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POLICIJA JE MOGLA DA SPREČI MASAKR NA CETINJU?! Rešena je misterija 4 minuta razlike u pozivima za intervenciju, EVO ŠTA SE DESILO
Balkan

POLICIJA JE MOGLA DA SPREČI MASAKR NA CETINJU?! Rešena je misterija 4 minuta razlike u pozivima za intervenciju, EVO ŠTA SE DESILO

Posle teškog zločina na Cetinju gde je pomahnitali Vuk Borilivić iz lovačkog karabina ubio 10 osoba među kojima i dvoje dece, građani su se s ogorčenjem upitali da li je crnogorska policija mogla brže da reaguje i eventualno spreči ubicu u njegovom sumanutom naumu. Tim povodom reagovala je Uprava policije saopštenjem u kome ističu da sa intervencijom nisu kasnili, evo o čemu se radi

17.08.2022

09:16

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija