• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. C.

27.08.2022

07:00

SKANDALOZNE OPTUŽBE DPS U CRNOJ GORI! Milo poludeo, optužuje SPC da se naoružava!

Balkan

SKANDALOZNE OPTUŽBE DPS U CRNOJ GORI! Milo poludeo, optužuje SPC da se naoružava!

Podeli vest

Demokratska partija socijalista (DPS) Mila Đukanovića optužuje Srpsku pravoslavnu crkvu, ni manje ni više nego za pripremu oružane pobune i nabavku 'kalašnjikova' pred parlamentarne izbore u avgustu 2020. godine!?!

Samo dan nakon što je uhapšena Verica Maraš, još jedna istaknuta ličnost Milovog klana, inače dugogodišnja direktorka 'Plantaža 13. jul' i visoka funkcionerka DPS, iz ove partije su počeli novi napadi na SPC.

Hoće još da kradu!

Reč je o garnituri koja bi preko 'rata sa Crkvom' htela da još vlada i još pokrade
Goran Danilović

Informacije o navodnoj nabavci 100 'kalašnjikova' objavio je 'M portal', koji posluje pod patronatom Đukanovića. Taj 'medij' tvrdi da je zaključak o 'naoružavanju SPC' izveo iz transkripata razgovora članova 'škaljarskog klana'!?! Odmah po objavljivanju ovog teksta, prepunog očiglednih laži, kao po komandi, počeli su da se javljaju DPS-ovci tražeći istragu o tome.

Poslanik DPS Predrag Bošković najavio je podnošenje inicijative za kontrolno saslušanje 'odgovornih ljudi'.

- Kao član Odbora za bezbjednost, uputiću inicijativu za kontrolno saslušanje direktora policije i direktora ANB-a kako bismo došli do svih relevantnih informacija vezanih za pripremanje oružane pobune sa elementima terorizma uoči prethodnih parlamentarnih izbora - napisao je Bošković na Tviteru.

Istovremeno, poslanica Đukanoviću bliske Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković zatražila je hitan pretres verskih objekata SPC?!?

Komentarišući ovu najnoviju hajku DPS i SDP na Srpsku crkvu, lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović kaže da je reč o političkoj garnituri koja bi preko 'rata sa Crkvom' htela još da vlada i još da pokrade.

- Nego, da ih pitam: Je li 'škaljarce' i 'kavčane' formirala Crkva ili su to plodovi saradnje države i organizovanog kriminala? Švercuje li naša Crkva duvan, drogu, oružje ili su to radili najodaniji sinovi sistema? Na kraju, je li Crkva 2020. pretila DPS-u progonom i novom 'Olujom' ili su i Crkvi i narodu pretili oni iz DPS? Treba da ih je sramota dupeta kada su već raskrstili s obrazom - zaključio je Danilović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija