• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Capital ba

23.09.2022

18:58

TOTALNO LUDILO U LUTRIJI RS - greška na serveru obogatila stanovnike OVOG GRADA! Svi dobijali i po nekoliko hiljada maraka!

Balkan

TOTALNO LUDILO U LUTRIJI RS - greška na serveru obogatila stanovnike OVOG GRADA! Svi dobijali i po nekoliko hiljada maraka!

Podeli vest

Kasa Elektronske video lutrije (EVL), preduzeća u većinskom vlasništvu “Lutrije Republike Srpske” mogla bi da ostane prazna pod opsadom igrača koji su u sredu širom Srpske prijavili dobitke na njihovim terminalima, a na koje u EVL-u, po svemu sudeći, nisu računali

Naime, skoro svi koji su se kockali na njihovim aparatima su osvojili novčane nagrade. Iako iz EVL-a tvrde da i dalje utvrđuju šta je uzrok, portal Capital.ba saznaje da je došlo do serverske greške.

Tamošnjoj redakciji se javio igrač iz Mrkonjić Grada, koji je svedočio ovoj nesvakidašnjoj situaciji. On je u restoranu igrao bingo i u izvlačenju osvojio nešto preko 5.000 maraka.

Ostao je zbunjen kada je shvatio da nije jedini srećni dobitnik. “Tog dana najmanje sto ljudi u Mrkonjić Gradu je imalo dobitke po nekoliko hiljada maraka”, tvrdi on.

Prema njegovim rečima iz lokala u kojem je došao do dobitka su ga poslali na adresu EVL-a u Banjaluci, gdje su mu obećali da će ubrzo dobiti svoj novac.

U Elektronskoj video lutriji potvrđuju navode portala i obećavaju da će sve dobitke isplatiti, čim obrade podatke koji pristižu iz svih delova Srpske.

Pozivaju na strpljenje, a igrače napominju da je Pravilnikom o priređivanju elektronskih igara na sreću, predviđeno je da je rok za isplatu dobitka deset dana.

“U proteklom periodu javio nam se veliki broj igrača iz različitih gradova Republike Srpske, te još uvek ne možemo sa sigurnošću utvrditi definitivan broj dobitnika. U narednih dan ili dva imaćemo preciznije podatke. Elektronska video lutrija garantuje da će svi igrači biti u potpunosti isplaćeni, te ćemo time dodatno opravdati povjerenje koje uživamo kod svih naših igrača”, poručuju oni.

Kažu da će dobici biti isplaćeni na tekuće račune igrača, i da će se potruditi da isplate budu u što kraćem roku.

“Lutrija” je pod izgovorom softverske greške pokušala poništiti izvlačenje, ali je to sprečio sud koji je stao na stranu igrača.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ilija

pre 1 godinu

Kad svi gube onda softver dobro radi, kad neko dobije onda je softverska greska. Nije predvidjeno da neko dobije :D

servi ganci

pre 1 godinu

Samo je sirotinji priglupim poturicama srbima 5000 maraka bogatstvo a to je jedna normalna placa na zapadu. Kakva stoka sitnog zuba.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija