• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

24.10.2022

22:24

BACIO ŽENI OMČU OKO VRATA, IZBACIO JE IZ KOLA, PA SPUSTIO KOČNICU! Jeziv slučaj u Hrvatskoj, uhapšen muškarac!

Balkan

BACIO ŽENI OMČU OKO VRATA, IZBACIO JE IZ KOLA, PA SPUSTIO KOČNICU! Jeziv slučaj u Hrvatskoj, uhapšen muškarac!

Podeli vest

HRVATSKA policija je uhapsila muškarca koji je ženi stavio omču oko vrata dok su sedeli u automobilu, a potom je izbacio iz vozila i spustio ručnu kočnicu

- Policijski službenici sproveli su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Sumnjiči se da je u petak 22. oktobra ove godine oštećenu, koja se na osnovu prethodnog dogovora s njim susrela, dok je sedela u zaustavljenom vozilu vezana sigurnosnim pojasom, napao tako što je na nju bacio uže oko vrata i ramena i potom je delimično izvukao iz vozila nakon čega je otpustio kočnicu - piše policija.

- Kako je oštećena bila vezana sigurnosnim pojasom, delimično je ispala iz vozila, te ju je pokrenuto vozilo vuklo nizbrdo, dok se nije zaustavilo. Zadobila je lakše telesne povrede u vidu ogrebotina po celom telu, a uz krivičnu prijavu osumnjičeni 38-godišnjak je predat pritvorskom nadzorniku - piše policija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija