• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

27.10.2022

15:15

CIK: DODIK NOVI PREDSEDNIK REPUBLIKE SRPSKE!

Tanjug/AP

Balkan

CIK: DODIK NOVI PREDSEDNIK REPUBLIKE SRPSKE!

Podeli vest

Milorad Dodik novi je predsednik Republike Srpske posle završenog ponovnog brojanja glasova

Završeno je ponovno kontrolno brojanje glasova za predsednika i potpredsednike Republike Srpske nakon čega je utvrđeno da je najviše glasova dobio kandidat SNSD-a Milorad Dodik, potvrdila je Centralna izborna komisija BiH.

Izveštaj o ponovnom brojanju glasova je usvojen na današnjoj 73. sednici Centralne izborne komisije BiH, ali ne jednoglasno.

Potpredsednik Republike Srpske iz reda bošnjačkog naroda je Ćamil Duraković, a iz reda hrvatskog naroda Ivan Begić, utvrdio je CIK nakon kontrolnog brojanja.

Prethodno je komisija usvojila Izveštaj Glavnog centra za brojanje u kojem su navedene brojne nepravilnosti tokom izbornog procesa, ali većina članova CIK-a stava je da one nisu uticale na izborni rezultat kada je reč o izboru predsednika Republike Srpske. 

 

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 1 godinu

Naravno! Treba pobediti na izborima! Treba da te hoće narod, a ne strane ambasade!

Janko

pre 1 godinu

Braćo SRBI U SRPSKOJ..ZA 16 GODINA VLASTI DODIKA I SNSD NIJE USPIO DA OTVORI NI RADNO MESTO ZA 3 RANIKA A KAMOLI DA JE OTVORIO NEKU FABRIKU OD 12 RADNIKA.ALI ZATO NJEGOVA DECA IMAJU NA RAČUNU KAPITALA KAO DA SU DIREKTORI BORDA KONCERNA MERCEDESA ILI AUDI..ZA DODIKOVO VREME UNIŠTENO STOČARSTVO( SPECIJALNO GOVEDARSTVO!!!)..UNIŠTENA POLJOPRIVREDA I UNIŠTENO VOĆARSTVO( OSIM DODIKOVOG VOĆNJAKA NA MANJAČI SA KAPACITETOM 45 KAMIONA)..RATARSTVO JE MINORNO NA KOLIČINI POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA. OTVORIO TELEVIZIJU UNA..SVOJIM KUMOVIMA PODELIO TENDERA..A SA HRVATIMA RASPRODAJE KUPOVNU MOĆ SRBINA U SRPSKOJ...SVE SU HRVACKE FIRME POKLOPILE SRPSKU OD VIOLETA DOO..STANIĆ DOO..FIS DOO...MEPAS DOO..ITD.. ŠTO JE VRLO INTERESATNO NIJEDNE VEĆE FIRME IZ SRBIJE..JEDINO GASPROM-NIS..ALI ZBOG DODIKOVOG REKETIRANJA PRESELILI KOMANIJU U SARAJEVO. PRAZNA SELA..NASELJA..SVE BJEŽI ZA EVROPU ZBOG DODIKA..MANJAK JE OKO 110.000 LJUDI..ZATO BRAĆO PRODAJITE IMANJA DODIKU..HRVATIMA ILI DODIKOVIM KUMOVIMA PA ZA SRBIJU ILI U EVROPU KOD SVOJE DECE I UNUČIĆA GDE MOŽETE OSETITI LJUBAV..OSMEH..POŠTOVANJE..BEŽITE JER DODIK KOJI JE 101% RADNIK STRANIH SLUŽBI( OD HRVACKE ILI NEMAČKE ILI..?? )..BEŽITE U ZAGRLJAJ SVOJE DECE KOJA NISU MOGLI DA ŽIVE OD DODIKOVOG LAAAŽNOOOG PATRIOTIZMA.. ŠTA NAMA VREDI SRPSKA KAD IMAMO DAHIJU NA VLASTI I NJEGOVE KUMOVE

deda Raša

pre 1 godinu

Pa šta to znači "ne jednoglasno"? Znači li to da ni CIK ne zna brojati ili broji za svoje nalogodavce? Ovo je još veća sramota od one kad se pričalo o krađi glasova.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Zapad je mogao da potkupi jedan dio politickih izdajnika u Republici Srbskoj , a oni da prevare odredjeni broj gradjana . Ali Republika Srbska ostaje i dalje slobodna Srbska zemlja .

jj

pre 1 godinu

Znaci, zapadnjaci i domaci im kolaboranti ipak nisu uspeli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija