• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2022

14:48

OBJASNIO! Knežević 'otkrio' Kenteri zašto je smenjen baš na Putinov rođendan!

Balkan

OBJASNIO! Knežević 'otkrio' Kenteri zašto je smenjen baš na Putinov rođendan!

Podeli vest

Predsednik crnogorskog Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević komentarisao je izjavu bivšeg v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbednost Sava Kentere da nije slučajno smenjen na NATO samitu i to baš na rođendan ruskog predsednika Vladimira Putina


- Izgleda je Dritan Abazović iskoristio svoj šarm na Mariju Zaharovu da ona izvede javni performans i kaže da će Crna Gora platiti i da se sačeka Putinov rođendan da bi vi bili smenjeni. Ako je ovo vaš koncept i konstrukcija, onda je dobro što smo svi u pamet, kazao je Knežević.

Knežević se upitao šta će se raditi ako se utvrdi da iza sajber napada stoje neki službenici u Vladi koji su posećivali sajtove za odrasle i to sajtove za istopolne osobe.

- I da su oni bili profi, jer ste vi izašli sa stavom da je Rusija uložila 200-300 miliona evra ili dolara da bi izvela sajber napade, a sad nas kubanska grupa ucenjuje da damo miliona da nam vrate podatke i sve ide ka ovome što sam ja rekao, kazao je on.

Knežević se osvrnuo i na izjavu Kentere da su partnerske službe dale saglasnost da se srpski državljani stave na listu zabrana ulaska u Crnu Goru zbog ruskog uticaja.

Ako nekoga treba ispitati to je Milan Roćen, tvrdi Milan Knežević i optužio ga da je on glavni ruski čovek u Crnoj Gori.

- To je čovek koji je lobirao preko Deripaske u Stejt departmentu da omekša Evropsku uniju koja je bila protiv referenduma u Crnoj Gori. Veoma je bitno da znate gospodine Kentera da znate da niste nadležni da određujete ko voli Crnu Goru i kako treba da je voli. Uz svo uvažavanje, vi ste Paštrović i zna se kad ste pripali Crnoj Gori. Ja sam iz stare Crne Gore, ujčevina mi je iz Katunske nahije i mogu s punim pravom da vam kažem da ste Vi Srbin. Nemate pravo Vi nama da određujete šta ćemo mi da budemo. Preporučujem Vam da pođete do crkve koju je Vaš otac napravio i da se okajete i vratite srpskom narodu, a ja ću povući krivičnu prijavu jer Vama jedino stoji da budete Srbin“, zaključio je Knežević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija