• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/rt.com/Bloomberg.com

10.12.2018

13:48

HAOS U LONDONU: Tereza Mej otkazuje glasanje o BREGZITU?! Dojavljeno joj da je čeka TOTALNI DEBAKL!

Vesti

HAOS U LONDONU: Tereza Mej otkazuje glasanje o BREGZITU?! Dojavljeno joj da je čeka TOTALNI DEBAKL!

Podeli vest

Britanska premijerka Tereza Mej otkazala je glasanje u parlamentu o odobravanju sporazuma o Bregzitu koje je trebalo da bude održano sutra, objavila je urednica političke redakcije Bi-Bi-Sija Laura Kinsberg

 

- Dva izvora iz kabineta su mi rekla da je glasanje otkazano, nije, ponavljam, još potvrđeno - navela je na Tviteru Kinsbergova, prenosi Rojters.

Na drugoj strani, kako izveštava Blumberg, Mej se odlučila na ovaj korak kada joj je iz najpouzdanijih izvora dojavljeno da bi sutra mogla da se suoči sa veoma ozbiljnim porazom!

 

 

Podsetimo, Evropski sud pravde presudio je da Velika Britanija može da otkaže Bregzit bez dozvole ostalih 27 članica EU.

 

 

 

Grupa anti-Bregzit političara tvrdila je da bi Velika Britanija trebalo da bude u mogućnosti jednostrano da zaustavi Bregzit, ali su im se suprotstavili Vlada i EU.

Prema nekim izveštajima, sada je u Dauning Stritu je došlo do ozbiljnih previranja po pitanju ove teme.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nik

pre 5 godina

Sva sranja koja se desavaju u zadnjih 3 nedelje u evropi pocev od ukrajinskih brodova preko taksi iz pristine do pariza i raznoraznih protesta je upravo doslo zbog BREXIT-radije bi i svetski rat zapoceli nego da isplivaju britanska sranja koja kriju a na sve to jos i vlada da im padne a nisu se spremili za novu vladu...iza svega ovoga stoji MI6 uz naravno CIA pomoc...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija