• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tv zvezda/informer.rs

27.05.2019

14:00

(VIDEO) GROM UDARIO U RUSKU RAKETU PRI POLETANJU! Drama na vojnom kosmodromu Pleseck!

Vesti

(VIDEO) GROM UDARIO U RUSKU RAKETU PRI POLETANJU! Drama na vojnom kosmodromu Pleseck!

Podeli vest

Raketu-nosač "Sojuz 2.1b", koja je jutros lansirana sa vojnog kosmodroma "Pleseck“, odmah je udario grom

Udar groma se desio 10 sekundi nakon poletanja rakete,  javlja dopisnik televizije Zvezda. Kako je saopšteno, ovaj incident nije uticao na lansiranje, a nema informacija o eventulanim oštećenjima na raketi i mogućim posledicama.

Lansiranje rakete-nosača sa navigacionim satelitom "Glonass M" sa "Plesecka" je prvo u 2019. godini.

Rusku satelitsku navigacionu grupu "Glonass M" u orbiti čini 26 satelita, od kojih jedan prolazi testiranje, a jedan stoji kao rezerva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija