• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2019

10:28

RUSKI AKADEMIK UBIO SVOJU 39 GODINA MLAĐU LJUBAVNICU, ISPLIVALI ŠOK DETALJI! Pretukao je, pa joj prerezao grkljan, a onda testerom isekao ruke i noge!

Vesti

RUSKI AKADEMIK UBIO SVOJU 39 GODINA MLAĐU LJUBAVNICU, ISPLIVALI ŠOK DETALJI! Pretukao je, pa joj prerezao grkljan, a onda testerom isekao ruke i noge!

Podeli vest

Profesor univerziteta Oleg Sokolov (63) uhapšen je u subotu jer je zbog ljubomore brutalno ubio studentkinju Anastasiju Ješčenko (24), sa kojom je bio u vezi. Telo žrtve je raskomadao i potom pokušao da se ubije

Ruski akademik Oleg Sokolov (63) iz Sankt Peterburga uhapšen je u subotu jer je zbog ljubomore brutalno ubio svoju ljubavnicu, studentkinju istorije Anastasiju Ješčenko (24). Sokolov je posle svađe prvo pretukao Anastasiju, pa joj testerom odsekao glavu, obe ruke i noge. Posle zločina je pokušao da se ubije, pa je skočio sa mosta u reku, ali su ga ubrzo iz vode izvukli ronioci.

Raskomadao joj telo

Prema navodima zvaničnika ruskog Istražnog komiteta, Sokolov, koji je oženjen, već tri godine je bio u tajnoj vezi sa Anastasijom. Svi su znali za njihovu aferu, a ruski mediji pišu da je Anastasija bila vrhunski student, veoma inteligentna i da je sa Sokolovim delila ljubav prema Napoleonu. Par se u noći između petka i subote posvađao u jednom od profesorovih stanova jer je Sokolov, po svemu sudeći, bio ljubomoran. Kako je Anastasijin brat izjavio za ruske medije, on se sa svojom sestrom čuo u petak posle ponoći, kada mu je ona rekla da se sa Sokolovim žestoko posvađala. Anastasija je ponovo zvala brata oko dva ujutru rekavši mu da je sad sve u redu, kao i da će noć provesti u studenstkom hostelu. 

- Sokolov je bio pijan i započeo je žestoku svađu sa Anastasijom. U jeku sukoba on je prvo išamarao ljubavnicu, a potom je brutalno prebio. Od siline batina devojka je pala u nesvest - naveli su istražitelji.

Oni su dodali da je pomahnitali Sokolov potom dohvatio testeru i počeo sadistički da se iživljava nad Anastasijom.

- U naletu besa prerezao joj je grkljan. Kad je devojka izdahnula, on joj je testerom odsekao glavu. Zatim je dohvatio sečivo i njime odrezao obe devojčine ruke sve do ramena, a potom i noge. Ruke joj je stavio u veliki ranac i celu noć smišljao način kako da se otarasi tela - istakli su zvaničnici.

(VIDEO) AUTOM SE ZAKUCALI U DRUGI SPRAT ZGRADE! Bizarna tragedija u Nju Džersiju

Foto: Informer DN

BILI U TAJNOJ VEZI Anastasija Ješčenko i Oleg Sokolov

Studenti: Prerušavao se u Napoleona


Studenti profesora Olega Sokolova naveli su da je on svoju devojku Anastasiju Ješčenko (24) zvao Žozefina, po supruzi francuskog cara Napoleona Bonaparte.
- Sokolov je bio opsednut Napoleonom. Stalno ga je imitirao i bio je veliki čudak. Svoju ljubavnicu je zvao Žozefina - ispričali su studenti.

 

Detektivi su naveli da je profesor u subotu ujutru, mrtav pijan, obukao uniformu iz doba Napoleonovih ratova, budući da je bio veliki stručnjak za taj istorijski period, a bio je i opsednut francuskim vojskovođom. Često je organizovao zabave i balove, gde su svi gosti morali da budu obučeni kao da su u Napoleonovom dobu. Kako ističu, odlučio je da ubije prerušen u Napoleona.

- Obučen u uniformu i sa rancem na leđima izašao je iz stana i odšetao do obližnje obale reke Mojka, koja prolazi kroz centar Sankt Peterburga. Stao je na most i skočio u nabujalu vodu. Njegov skok videli su prolaznici koji su odmah pozvali policiju. Pokrenuta je akcija spasavanja, a ronioci su u punoj opremi i pomoću gumenih čamaca ubrzo izvukli Sokolova iz vode. Pregledali su mu ranac i u njemu našli odsečene Anastasijine ruke - ispričali su detektivi.

Policajci su odmah pretresli Sokolovljev stan i u njemu zatekli jeziv prizor.
- Unakaženo žensko telo ležalo je na podu u lokvi krvi. Devojci su ruke, noge i glava bile odsečene, a ceo stan je bio isprskan krvlju. Policija je odmah privela Sokolova, koji je prvo odvezen u bolnicu zbog smrzavanja. Čim se dovoljno oporavi, biće prebačen u pritvor - naveli su zvaničnici.

Foto: Informer DN

Bio opsednut Napoleonom

Priznao zločin

Advokat Sokolova Aleksandar Počujev potvrdio je da je njegov klijent optužen za ubistvo.
- Detektivi su saslušali Olega Sokolova i on je priznao ubistvo. Kazao je da mu je um bio pomračen ljubomorom. Plašio se da će ga Anastasija ostaviti i zbog toga je izgubio razum - rekao je Počujev, naglasivši da će njegov klijent sarađivati sa policijom tokom istrage.

Sokolov je, inače, jedan od najcenjenijih stručnjaka za Napoleonove ratove u svetu. Godinama je bio jedan od najuglednijih profesora istorije u Rusiji, a član je i Ruske akademije nauka. Predsednik je Sveruskog vojnog istorijskog pokreta, koji se bavi rekonstrukcijom bitaka iz doba ratova sa francuskim carom i generalom Napoleonom Bonapartom. Zbog svog rada, koji je veoma priznat u svetu, ovenčan je francuskom Legijom časti 2003. godine, a radio je i kao gostujući profesor na Sorboni.

RUSKI ISTORIČAR ISKASAPIO STUDENTKINJU! Policija izvukla Sokolova iz reke sa rancem u kome su BILE ŽENSKE RUKE I UHAPSILA!

Član je i Francuskog instituta za društvene nauke, ekonomiju i politiku, koji su se, posle stravičnog zločina, ogradili od svog kolege, i čak ga iskljičili iz ove organizacije.

- Nismo mogli da zamislimo da bi on mogaao da počini nešto ovako užasno- saopštili su iz Instituta. 

Kolege sa fakulteta u šoku


Kolege profesora Olega Sokolova sa Državnog univerziteta u Sankt Peterburgu u šoku su posle brutalnog ubistva. Mnogi su naveli da ne mogu da veruju da je Sokolov sposoban za tako gnusan čin.
- Prošle nedelje sam bila na jednoj konferenciji sa Olegom i delovao je normalno. Nisam ni sanjala da će par dana kasnije ubiti studentkinju. Ne znam šta se desilo sa njim, zapanjena sam - rekla je jedna koleginica koja nije želela da otkrije svoje ime.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija