• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

09.02.2020

21:00

HTEO DA UBIJE TRAMPA! Hapšenje ispred Bele kuće, HAOS U VAŠINGTONU!

Vesti

HTEO DA UBIJE TRAMPA! Hapšenje ispred Bele kuće, HAOS U VAŠINGTONU!

Podeli vest

Ispred Bele kuće u Vašingtonu uhapšen je 25-godišnji muškarac sa nožem, nakon što je rekao pripadniku tajne službe da je došao da ubije predsednika, saopštila je danas policija

To se dogodilo u subotu popodne, a uhapšen je Rodžer Hedžpet koji je optužen za pretnje nanošenja telesnih povreda, prenosi AP.

Hedžpet je prišao pripadniku tajne policije koji je partolirao ispred Bele kuće i rekao da želi da ubije predsednika Donalda Trampa i da ima nož sa kojim će to učiniti.

TRAMP BESNEO NA DŽONSONA! Ovo je iznerviralo američkog predsednika!

Kako se navodi, kod njega je pronađen nož u futroli zakačenoj za levi kuk, dok je na desnoj strani imao praznu futrolu za pištolj.

Nakon hapšenja, osumnjičeni je upućen u bolnicu na zdravstvenu procenu, a dodaje se da za sada nije poznato gde živi niti da li ima advokata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TAČI SE UPLAŠIO DA ĆE MU TRAMP IZVUĆI UŠI ZBOG PRETNJI MERKELOVOJ I MAKRONU, PA MU SE "ULIZUJE"! Tako to izgleda, kad je jezik brži od pameti!
Politika

TAČI SE UPLAŠIO DA ĆE MU TRAMP IZVUĆI UŠI ZBOG PRETNJI MERKELOVOJ I MAKRONU, PA MU SE "ULIZUJE"! Tako to izgleda, kad je jezik brži od pameti!

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači je u poruci na Tviter nalogu zahvalio američkom predsedniku Donaldu Trampu, pohvalio rad ambasadora Ričarda Grenela i najavio konačni sporazum sa Srbijom. Analitičari tumače da se Tači se uplašio da će mu Tramp izvući uši zbog pretnji Merkelovoj i Makronu, pa na ovaj način pokušava da ispegla stvar

09.02.2020

12:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija