• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

04.03.2020

06:58

MISTERIJA! SAD I NATO OVO NISU OČEKIVALI, ŠTA TO RUSI ZNAJU kad šalju brod za postavljanje cevi po dnu mora u Egipat?!

Vesti

MISTERIJA! SAD I NATO OVO NISU OČEKIVALI, ŠTA TO RUSI ZNAJU kad šalju brod za postavljanje cevi po dnu mora u Egipat?!

Podeli vest

Brod "Akademik Čerski" u vlasništvu "Gasproma", koji može pomoći u izgradnji gasovoda "Severni tok 2" je zaplovio prema egipatskoj luci Suec, objavili su portali za praćenje položaja brodova "Marin Trafik" i "Veselfinder"

Prema podacima portala "Veselfinder", brod "Akademik Čerski" bi u novo odredište mogao da uplovi okvirno 25. marta.

Brod za postavljanje cevi po dnu mora, koji je krenuo iz luke Nahodki početkom februara, prethodno je krenuo u Singapur gde je trebalo da doplovi 22. februara. Međutim, 24. februara, ne stigavši do ove luke, brod je promenio pravac i uputio se ka Kolombu, luci i prestonici Šri Lanke.

Ruski ministar energetike Aleksandar Novak je u decembru prošle godine izjavio da je korišćenje "Čerskog" jedna varijanta završetka izgradnje "Severnog toka 2", ali da je za dodatnu pripremu ovog broda za to potrebno neko vreme.

(VIDEO) AUU, ŠTA JE OVO! TURCI UHVAĆENI U NEVIĐENOJ LAŽI! Kadrove iz ratnog filma prikazali kao dokaz "preciznosti vojske u Idlibu"!

Podsetimo, krajem prošle godine američki predsednik Donald Tramp potpisao je vojni budžet koji predviđa sankcije protiv gasovoda "Severni tok 2" i "Turskog toka". 

Sjedinjene Američke Države zahtevale su da kompanije koje polažu cevi za gasovode odmah prestanu sa radom. Švajcarska građevinska kompanija "Olsiz" povinovala se zahtevima SAD.

ŠTA SAD?! IRAN NAPAO TURSKU VOJSKU U SIRIJI BALISTIČKIM RAKETAMA - Izrael tvrdi da se radi o projektilima srednjeg dometa!

Prema rečima portparola kompanije "Nord strim 2 AG" za završetak izgradnje gasovoda ostaje da se položi oko 160 kilometara cevi na dva kraka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija