• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

04.03.2020

08:33

PA, PA, PARANOJA! Američki mediji pali u tešku depresiju: RUSIJA JE VIRUSOM "PUTIN" ZARAZILA AMERIČKU DEMOKRATIJU!

Vesti

PA, PA, PARANOJA! Američki mediji pali u tešku depresiju: RUSIJA JE VIRUSOM "PUTIN" ZARAZILA AMERIČKU DEMOKRATIJU!

Podeli vest

Groznica sveopšteg nepoverenja, koje vlada u američkoj politici, je glavni simptom moćnog virusa "Putin" kojim je Rusija zarazila aktuelni sistem amerčike demokratije, tvrdi kolumnista Vašington posta Dejvid fon Drele

Kako navodi, taj "virus" se nekontrolisano širi i unosi razdor između vodećih američkih stranaka uprkos činjenici da je do narednih predsedničkih izbora ostalo svega osam meseci.

Sa jedne strane, demokrate vide Putinovu "ruku" skoro svuda, dok republikanci, sa druge, "virus" sve češće nazivaju lovom na veštice.

Autor tvrdi i da je ruski predsednik Vladimir Putin, pošto nije mogao otvoreno da se suoči sa Zapadom, bojno polje prebacio u sajber prostranstvo, gde je postigao značajan uspeh.

PUTIN GRMI: NIKO NEĆE ZABORAVITI KO JE ULETEO U BERLIN I ČIJA SE ZASTAVA VIJORILA NAD RAJHSTAGOM! Ovo je šamarčina falsifikatorima istorije, Rusija u USTAV upisuje ISTINU o Drugom svetskom ratu!

Takođe navodi i da Putin sa iznenađujućom lakoćom koristi te političke podele, i uz pomoć društvenih mreža nastoji da realizuje dugororočni cilj Rusije - da oslabi Zapad.

- Milioni ljudi više nije sigurno da li će izbori uopšte biti slobodni i pravedni, da li su vesti koje se objavljuju istinite ili lažne, kao i da li spoljna politika SAD služi nacionalnim ili ličnim interesima pojedinaca. Za neprijatelje Amerike to je velika pobeda - ocenjuje je Fon Drele.

Foto: Shutterstock/infomer

Autor je ubeđen i da je Putin verovatno dao "zeleno svetlo" hakerima da aktivno podrže američkog predsednika Donalda Trampa i njegovog suparnika Bernija Sandersa kako bi povećali popularnost "autsajderskim kandidatima".

OVAJ RUS JE POMAGAO AMERICI DA UNIŠTI SRBIJU, PUTIN GA UNIŠTIO! Imao je samo lobanju, ali praznu, bez mozga! MALO PREKASNO, ALI...

Fon Drele isto tako ocenjuje i da Putin nije samoinicijativno sve ovo pokrenuo, već da je na to bio primoran od strane Zapada, pre svega zbog politike koja je sprovođena u državama gde Rusija ima svoj interes.

Međutim, to je sve rezultiralo time da se poverenje u američke vrednosti poljuljalo, te da je Rusija, u tom svetlu, odnela veliku pobedu bez prevelikog truda, zaključuje autor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija