• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji list

06.03.2020

09:04

(VIDEO) KLINTONOVO ŠOKANTNO PRIZNANJE NAKON 22 GODINE! Evo zašto sam SPAVAO SA MONIKOM LEVINSKI!

Vesti

(VIDEO) KLINTONOVO ŠOKANTNO PRIZNANJE NAKON 22 GODINE! Evo zašto sam SPAVAO SA MONIKOM LEVINSKI!

Podeli vest

Konačno rešio da progovori o aferi koja je uzdrmala ceo svet!

Bivši američki predsednik Bil Klinton u dokumentarnoj seriji "Hilari" rekao je da je njegova afera s Monikom Levinski, nekadašnjom pripravnicom u Beloj kući, bila jedna od stvari koje je radio kako bi se nosio s anksioznošću.

U dokumentarnoj seriji, koja počinje da se emituje u petak, otkrio je da je u vreme kada je upoznao Moniku zbog pritiska na poslu na nju gledao kao osobu koja bi mu mogla na neko vreme skrenuti pažnju s tog pritiska. Klinton joj je uputio izvinjenje i rekao da se osećao grozno zbog toga što je njen život bio obeležen njihovom aferom, zbog koje su republikanci pokušali da ga smene s funkcije.

Foto: Rojters

 

Bivši američki predsednik o ovoj aferi poslednji put je pričao 2018., a to mu se obilo od glavu jer je rekao da ne duguje izvinjene Moniki.

Sama afera u javnost je procurila u januaru 1998. godine. Odgovarajući na optužbe iz medija, Klinton je tada izrekao svoju poznatu rečenicu kako nije imao odnose s Monikom. Zbog afere je u decembar 1998. godine, nakon što je postalo očigledno da je lagao poroti o svemu jer je porekao svoj odnos s Monikom, opozvan u Zastupničkom domu Kongresa, ali ga je Senat oslobodio pa je nastavio da obavlje dužnost do kraja mandata.

Foto: AP/Photo

 

Klinton je svoju aferu porekao i pred Hilari, a ona je u to poverovala. Ali, onda je odlučio da joj sve prizna, a u intervjuu je objasnio kako je to izgledalo.

- Razgovarao sam s njom, rekao sam joj tačno što se dogodilo. Rekao sam joj da se osećam grozno zbog svega. Imali smo težak period tih poslednjih nekoliko godina. Rekao sam joj da za moje ponašanje nema opravdanja - ispričao je Klinton, piše Dejli mejl.

Hilari, bivša senatorka, državna sekretarka i predsednička kandidatkinja, je rekla da je bila slomljena zbog afere.

- Nisam mogla da verujem da se to dogodilo. Bilo je lično, bolelo je i ne mogu da verujem da si lagao - rekla je Hilari u dokumentarnoj seriji.

Foto: AP/Photo

 

Kada je Klintonu postavljeno pitanje zašto je toliko rizikovao s obzirom na to koliku mu je štetu afera nanela, odgovorio je da u trenutku prevare nije razmišljao o tim stvarima.

Pritisak koji je osećao u Beloj kući naterao ga je, kaže, da potraži nekakvu distrakciju.

- Svako u životu ima pritiske, razočaranja, strahove. Radio sam neke stvari kako bih se nosio s anksioznošću. Drugačija sam osoba nego što sam bio pre dvadeset godina - kazao je.

Ipak, nagrađivana novinarka Lusinda Franks davno je rekla da joj je 1999. Hilari ispričala da joj je Bil priznao da ga je majka zlostavljala kada je bio dete i da je zbog toga postao zavisnik od seksa.

Tvrdio je da su neke stvari koje je činio bile loše, ali da se nije radilo o tome da je namerno razmišljao koja je najgluplja stvar koju može napraviti.

- To nije moja odbrana, već objašnjenje. Osećam se užasno - kazao je.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

E sada zamislite kako bi Tramp prošao kada bi izgazio neku pripravnicu u Beloj kući. Doduše, Tamp nikad ne bi preko usana mogao da prebaci reči kao što su "osećam se užasno...."

MilosObilic1389

pre 4 godine

На исти начин лаже сваки педофил, када га "ухвате"...

pop

pre 4 godine

I nikom nista... Ta cuvena demokratija, zvana USA..

zdenko

pre 4 godine

Los covek, losa porodica. A nije da nema posledica. Nadjite sta pisu ameri o njima i koliko je mrtvih u vezi sa njima.

Milutin

pre 4 godine

Pa "čovek" onda pomislio, hajde da ovu moju anksioznost podelim sa svojom "braćom" Srbima. Da ih malo bombaducnemo, lakše će mi biti kad ovaj moj strah podelim sa njima. Pa i oni su kroz svoju istoriju bili neprestano maltretirani. Kao jadan JA. I oni imaju nekog koga su primili u svoje naručje, a ti su ih ujeli za srce. Pa ću ja svoju "braću Srbe" oslobodim od tih nevaljalih šiptara. Ja nisam mogao da se oslobodim od svoje majke pa sam još i uzeo ženu koja liči na nju. Da se tako zahvalim Tesli, Pupinu, Milankovića i mnogim drugim Srbima koji su učinili dobro meni i mojim sunarodnicima. Premda, ne znam, taj Tesla. Zbog njega me majka uvek uspela naći, ma gde se sakrio. E Tesla, Tesla, zbog tebe ću Srbima oteti Kosovo. Ti si kriv što me majka, a bogme i žena maltretira. Ja nikad nisam ni hteo biti Predsednik. To je htela ona Hilari. Pa gurala mene. A ja sam tako bojažljiv. "Braćo Srbi" razumite me. Vi ste uvek bili hrabri i odvažni.

VladimirR

pre 4 godine

Mogu misliti kako se tek užasno osećaju oni koji su naredili bombardovanje Jugoslavije. Ali to je bio takav trenutak i okolnosti.

Bane

pre 4 godine

Kreten klinton, kreten hilari kao i većina amerikanaca ( mala slova su zbog nepoštovanja tih zlotvora ).

Sale

pre 4 godine

Onemocao matori jarac...ostalo mu samo da prica o tome.

BOLE

pre 4 godine

Svi ti kojima su puna usta demokratije su belosvetske bitange kao i kod nas.

Djekson

pre 4 godine

Zbog te Afere takodje je bombardovana je Jugoslavija da se malo skrene paznja

Rade

pre 4 godine

Ej bata Klintone, i tebe i nju na ovaj naš srpski, pa šta vam, i kako bude ! ! ! ! !

Svetlana

pre 4 godine

Требало би да ти је зло од тога што си крао органе Србима,што си нас бомбардовао за паре,убијао српску децу, а то што си радио са моникама! то је за тебе нормално,као и за твоју госпођу партнерку у злочинима!!

vladimir

pre 4 godine

Znači svi Američki ptedsednici su patološki bolesnici. Ako pogledate šta su sve radili privatno i kolike su narode u crno zavili. Bar smo mi imali iskustva sa ovim bolesnikom.

Alo novinar

pre 4 godine

"...da potraži nekakvu DISTRAKCIJU. Molim, molim i jos jednom molim. Kad vec koristite Google Translate, bar uzmite prevod koji normalan narod razume, u ovom slucaju ODVLACENJE PAZNJE!

Papundek

pre 4 godine

Kakav pateticni snob i narcis, uradio je to zbog potrebne distrakcije i borbe protiv anksioznosti i to sve ne mareci sto unistava tudji zivot i reputaciju!? Lazovcina i slabic, namerno i sracunato je to uradio a sve ostalo se moze pronaci u Epstajnovom nasledju.

Kostadin

pre 4 godine

Kada je bio dete bio je zlostavljan, a kada je bio student bio je zavisnik od droge. Tako da je zbog toga postao zavisnik od seksa , zavisnik od podmićivanja, zavisnik od laganja i krivokletnik.

Vesna

pre 4 godine

Taj covek zvani Klinton je naredio bombardovanje Srbije navodno zbog Monike..? Medlin Olbrajt i Klinton duguju i KOSMOS ce im vratiti!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija