• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.03.2020

16:16

ZABRANJENI INTERVJU PRINCEZE DAJANE! Razotkrila bolesne tajne karljevske porodice! Pitala sam Čarlsa za ljubavnicu... ŠOK ODGOVOR!

Vesti

ZABRANJENI INTERVJU PRINCEZE DAJANE! Razotkrila bolesne tajne karljevske porodice! Pitala sam Čarlsa za ljubavnicu... ŠOK ODGOVOR!

Podeli vest

Kada je princeza Dajana senzacionalno izgovorila rečenicu "Bilo nas je troje u ovom braku, tako da je bilo malo gužve", vilice su pale širom sveta.

Eksplozivni komentar odnosio se na mučno gledanje tadašnjeg supruga princa Čarlsa i Kamile, koji uživaju u aferi koja uopšte nije bila tajna!

Dajana je u jednom intervjuu priznala da je Kamila razlog za kraj veze sa Čarlsom, u koju je ušla sa 19 godina.

Njihovo venčanje koje je gledalo 750 miliona širom sveta, izgledalo je kao bajka, ali iza zatvorenih vrata, to je bilo sve, samo ne bajka, ispričala je Dajana.

Foto: AP/Photo

Princeza iz naroda dala je intervju Martinu Baširu koji je bio, a i ostao, jedan od najotvorenijih intervjua koji je dao neki član kraljevske porodice ikada!

A ona se u razgovoru sa novinarom nije sudržavala.

Hrabro je pričala kako se borila sa bulimijom, post-natalnom depresijom, prilagođavajući se životu jednoj od najpoznatijih žena na svetu, uz muža koji je javno voleo neku drugu.

U tajnim snimcima koji su nastali 1991. godine, koji su trebalo da budu deo njene biografije, Dajana je izjavila da kada je pitala Čarlsa za prevaru sa Kamilom, on joj je kratko rekao "Pa odbijam da budem jedini prin koji nikada nije imao ljubavnice".

Foto: AP/Photo

Očajna, Dajana je otišla kod kraljice Elizabete po savet.

"Otišla sam u suzama kod nje i pitala je šta da radim. Međutim, nisam dobila odgovor koji sam očekivala. Umesto toga, samo mi je rekla "Čarls je nepopravljiv. Ne znam šta bi treblo da radiš. I to je bilo to, to je bila njena pomoć".

Dajana se odlučila na razvod 1996. godine, a Čarls je 2005. godine oženio Kamilu.

Na prijemu tokom venčanja u dvorcu Vindzor, kraljica je pred 800 ljudi, nazdravljajući mladencima rekla:

Foto: AP/Photo

"Oni su savladali sve prepreke na koje su naišli i ponosna sam na njih. Želim im sve najbolje. Moj sin je kod kuće i sa ženom koju voli", izjavila je Elizabeta.

Dajana je izjavila da je suočavanje sa Kamilom zbog njene afere sa Čarlsom, "jedan od najhrabrijih trenutaka braka".

"To je bilo zatišje pred buru, a onda je sve eksplodiralo. Čarls je pobegao kao najveća kukavica", izjavila je Dajana.

Pogledajte još Dajaninih fotografija u galeriji:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 4 godine

" Bilo nas je troje u ovom braku..." Zar ih nije bilo cetvoro?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija