• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti.org

07.03.2020

17:04

PUTIN SE POVLAČI SA VLASTI?! AMERI I NATO NA OVO ČEKAJU 20 GODINA! Naslediće ga novi moćni lider, Rusija ne sme i neće biti kao devedesetih!

Vesti

PUTIN SE POVLAČI SA VLASTI?! AMERI I NATO NA OVO ČEKAJU 20 GODINA! Naslediće ga novi moćni lider, Rusija ne sme i neće biti kao devedesetih!

Podeli vest

Povodom "ideja" da bi za zemlju bilo dobro da on, kada mu istekne tekući predsednički mandat, dođe na čelo Državnog saveta, rekao je

- Ima predloga da se Državnom savetu daju neka posebna ovlašćenja i da stanem na njegovo čelo. Ali, šta bi to značilo? To bi stvorilo dvovlašće koje bi bilo apsolutno pogibeljno za našu zemlju.      

U nastavku je rekao: "Nije u stvar u to da ja to ne bih hteo. Meni se sviđa moj posao. Samo, ja ne želim da idem na šemu koja bi sačuvala moja ovlašćenja, ali bi bila neprihvatljiva za zemlju i razarala je. Zahvaljujem se ljudima koji su mi poklanjali svoje poverenje, koji to čine već mnogo godina. To je za mene ogromna čast. Upravo zato se ka svemu ovako odnosim".
        
Putin je objasnio i zašto Rusija ne može bez jake vlasti:

- Za Rusiju bi bilo loše da ostane bez snažne predsedničke vlasti. Zato ne bi bilo dobro ni da Rusija, kao što neki predlažu, postane parlamentska republika. Mi nemamo političke partije sa dugom tradicijom kao u Evropi, a i tamo već dolazi do ozbiljnih posrtanja parlamentarnih sistema.

 

RUSKI LOVCI SPREČILI TURSKI F-16 DA OBORI SIRIJSKI SU-22!? Drama na nebu iznad Idliba, Rusi lete duž severne granice Sirije, ništa ne može da prođe!

Ruski lider je za primer naveo Belgiju u kojoj već godinu dana ne uspevaju da formiraju vladu. I zaključio:
        
- A naša zemlja je još složenija. Za nas bi (takva neformiranja vlade) bila naprosto pogubna.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 4 godine

Rusima se ne sme desiti " devedeseta " u narednih hiljadu godina ,ni manje ni vise .U protivnom ,nestaju ....sa Verom u Boga i pravoslavnu Rusiju . Srbi da se ociste od UDBE i Rusi da ociste KREMLJ, prlav jm je puno .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija