• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.03.2020

11:01

(VIDEO) EVO ZAŠTO TREBA DA OSTANEMO KOD KUĆE! Potresan snimak iz bolnice u Milanu pokazuje sav pakao KORONAVIRUSA!

Vesti

(VIDEO) EVO ZAŠTO TREBA DA OSTANEMO KOD KUĆE! Potresan snimak iz bolnice u Milanu pokazuje sav pakao KORONAVIRUSA!

Podeli vest

Italija je trenutno država koja je najugroženija koronavirusom, a snimak sa intenzivne nege u jednoj milanskoj bolnici to najbolje potvrđuje

Čitava bolnica u ovom gradu na severu Italije namenjena je samo za pacijente zaražene virusom COVID-19. Sve sobe su popunjene, a pacijenti leže i u hodnicima.

Iako su neki od pacijenata stabilno, na snimku se vide i oni koji su u jako teškom stanju i na respiratorima.

U sobama niko ne govori, čuju se samo mašine, otkucaji srca i otežano disanje. Oko kreveta su lekari, od glave do pete u zaštitnoj opremi.

 

Pacijenti, verovatno sa lakšom kliničkom slikom, poređani su u hodnicima jedan iza drugog. Neki leže na krevetima, drugi sede u invalidskim kolicima.

Italija je prvo žarište novog virusa u Evropi, koji je do sada odneo 2.978 života, dok je broj obolelih porastao na 35.713. Na intenzivnoj nezi leži 2.257 bolesnika.

Kako je broj obolelih, ali i umrlih drastično rastao iz dana u dan, zemlja je uvela potpunu blokadu i zabranila kretanje građana.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Zasto objavljujete ovakve slike i ostali materijal, magarci?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija