• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

05.04.2020

20:10

NEMOJTE DA VAS SUNCE OMAMI! Građani Pariza DOBILI UPOZORENJE!

Vesti

NEMOJTE DA VAS SUNCE OMAMI! Građani Pariza DOBILI UPOZORENJE!

Podeli vest

Građani Pariza upozoreni su još jutros da ne podlegnu čarima sunčanog vremena i da obavezno ostanu kod kuća kako bi se sprečili širenje novog korona virusa, od koga je u Francuskoj do sada preminulo više od 7.500 osoba

Francuska je poput drugih zemalja ograničila kretanje stanovnika do 15. aprila, ali će najverovatnije te mere biti produžene, prenosi Rojters.

Nekoliko lekara danas je na televizijama, uz prikazane snimke Parižana kako se šetaju obalama Sene i ulicama, džogiraju i uživaju u nedeljnom suncu, upozorilo da je to potpuno nerazumno ponašanje.

Lekari navode da je situacija u Parizu i dalje previše ozbiljna da bi uopšte počelo da se razmišlja o ukidanju karantina i apelovali na građane da ne podležu iskušenju i da ostanu kod kuća koliko mogu.

OHRABRUJUĆE VESTI IZ ITALIJE! Smanjuje se broj zaraženih! MRTVIH MANJE NEGO JUČE, za 24 sata preminulo 525 osoba!

Danas je iz pariskog regiona u Bretanju brzim vozom prebačena grupa pacijenata kojima je potrebna intenzivna nega, kako bi se smanjio pritisak na prenatrpane zdravstvene ustanove.

U Francuskoj je do sada potvrđeno 89.953 slučajeva, i po toj statistici ta zemlja je četvrta u Evropi, a peta u svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija