• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/dailymail

12.04.2020

11:38

POLICIJA PRESRELA MILIJARDERE I PROSTITUTKE nisu mogli da veruju šta planiraju, SPREČILI SULUDU AKCIJU! (VIDEO)

Vesti

POLICIJA PRESRELA MILIJARDERE I PROSTITUTKE nisu mogli da veruju šta planiraju, SPREČILI SULUDU AKCIJU! (VIDEO)

Podeli vest

Grupa od tri milijardera i tri prostitutke nije uspela da odleti sa aerodroma u Marseju na jug Francuske i da tu, usred vanrednog stanja, napravi žurku u iznajmljenoj vili koja košta 56.000 evra za noć. Njih je na ulazu u aerodrom sačekalo desetak policajaca i pokvarilo im sudili plan

U njihovoj grupi takođe su se nalazili sekretarica, prevodilac i obezbeđnje, a cilj im je bila 60 miliona evra vredna vila. Do nje su planirali da odlete helikopterom. 

Ipak, policija ih je sprečila da izađu iz privatnog aviona kojim su doleteli iz Ujedinjenog kraljevstva. Nakon trosatnog čekanja na pisti, oni su vraćeni odakle su došli. Policiji su kazali kako nisu došli iz turističkih razloga, već da zaključe poslovni dogovor koji će im omogućiti da se otvori 900 novih radnih mesta.

Ovo nije bio turistički put, već poslovni, koji je trebalo da u Francuskoj otvori 994 nova radna mesta. Ali sada je to stalo. Problem je neznanju ljudi povodom COVID19 - rekao je navodno jedan od biznismena, prenosi Daily mail.

Polcija je milijardere opisala kao muškarce u 40-im i 50-im godinama, dok su prostitutke bile stare oko 20 godina. Ova grupa je sa privatnog aerodroma u Londonu poletela džetom koji košta oko 6.000 evra na sat. U Francuskoj su rezervisali tri helikoptera koji je trebalo da ih odvezu do vile.

Pilotima je na licu mesta naplaćena kazna zbog kršenja mera koje je Francuska uvela povodom epidemije, ali pošto Britanci tehnički nisu kročili na francusko tlo, nisu mogli da budu kažnjeni.

Policija je već ranije imala ovih slučajeva. Kako su rekli, jedan bogati Hrvat koji živi u Londonu platio je ceo putnički avion kako bi se vratio u Ujedinjeno kraljevstvo. Drugi bogataš platio je džet koji ga je prevezao u Nemačku, a letelo se i do Rumunije i Ukrajine...

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija